![]() |
Odp: Tajemniczy sim
No tak, wątpię żeby ludzie z EA chcieli robic tysiąc awatarów tajemniczego sima dla każdego... ;]
|
a jak np. od dziecko dorasta to nie ma tego !!
To jest wspomnienie pewnie kiedyś simka miała chłopaka i się z nim całowała ;/ |
No chyba logiczne, że nie będzie tego wspomnienia? Jak stwarzasz nowego, dorosłego sima to nie znasz "przeszłości" i był wtedy z jakimś tajemniczym simem.
|
Cytat:
A inna simka miała we wspomnieniach pocałunek z tajemniczym simem (a tak w ogóle to wcale nie była z Miłowa). I musze dodać, że obie były dorosłe. |
Ja chyba wiem kto to jest, myślę że to Monika Wieszak (pokojówka rodziny Lotario) a u mężczyzn to jest podobny brat Moniki Wieszak, Kacper Wieszak, bo on ma długie rude włosy zaś Monika ma blond i z tym kłopot, mi się zdaje że to oni, bo oboje są jak 2 bliźniaki :p No są bardzo podobni :D
|
A mi wydaje się, że nie. Tajemniczy sim stworzony jest po to by samotni simowie (lub ci nie będący w związku małżeńskim) nie byli samotni tj. żeby nie byli takimi dziwakami, że się jeszcze nie całowali i takie tam :P
A jak myślicie dlaczego nie ma widać twarzy owego Tajemniczego sima? Bo nie jest tworzony na wzór żadnej konkretnej osoby, on po prostu jest i nikomu nie przeszkadza ;) |
W Simsach jeśli wspominienie związane jest z jakimś innym Simem to widzimy avatar tego Sima we wspomnieniu. Jednak każdy Sim miał innego Tajemniczego, ale trudno o to, by każdy miał indywidualny obrazek (a tym samym taką samą twarz). Poza tym sama nazwa na to wskazuje- tajemniczy. Nic o nim nie wiemy, w tym także jak wygląda.
|
Sim domyślny - nigdzie się go znajdzie.
|
Mi to się nawet wydaje, że to jest Mroczny Kosiarz:P.
|
Dziewczyna nade mną odświerzyła... Ale może odważę się zapostować.
Jeśli w dalszym ciągu ktoś bardzo by chciał wiedzieć, jak wygląda Tajemniczy Sim, to tutaj ktoś już odkrył prawdę: http://pl.sims.wikia.com/wiki/Tajemniczy_Sim To wersja dla leniwych, przy odrobinie zapału wystarczy rozjaśnić avatar tego sima w programie graficznym. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:32. |