![]() |
Odp: MÓJ pierwszy domek ;P. {0 dodatków}
ej a jak sie w kleja zdiecia
|
Chyba Ci podałem w założonym przez ciebie temacie...
|
Cytat:
|
O Lol jak ja dawno nie widziałam Sims 1 :D xD
Nie no domk taki sobie ale cóż..no jakos tam udzie Kolorystycznie trochę nie ten... |
meble nie są do siebie dopasowane. ale układ domu i te korytarze mnie się podobają.
|
Nie te kolory i nie mój styl 6/10 ale najgorszy nie jest.
Skoro on jest takim milionerem to czemu nie kupił sobie bloku? |
No ..
Nie podoba mi sie . Meble powinny choc troche pasowac do tapet/podlog . Dodatki rowniez . 3/10 . |
No więc powiem tak:
Dom jest za kolorowy Szkoda że nie masz więcej dodatków ale zauważyłam kilka z netu Podłogi niedopasowane do ścian, ale zdarza się. No nie zbyt mi się podoba ale to twój pierwszy dom więc dam 7/10 |
ja też mam jedynie podstawę gry TS 1 w wersji angielskiej i nie moge podłączyć żadnych dodatków;( ale wiesz... nei wiem jak to jest, bo część przedmiotów, które masz w domku nie znajdują sie na podstawie... skąd je wzięłaś??
ale wróćmy do komentowania domów: 1. Okna w łazience są zbyt duże... powinnaś je zmiejszyć, może użyj tych małych okrągłych? 2. Łazienka mogłaby być też trochę mniejsza, bo jest w niej za dużo przestrzeni, która nie jest wykorzystana... 3. te różowe ściany to trocszkę przesadzone;P (bez urazy). chodzi mi tutaj o to, że tapeta nie masuje pod meble... tzn. szafę... 4. czy tam są 2 salony?? takie odnosze wrażenie... chyba użyłaś zbyt wiele biórek:P jeden facet tyle się nie będzie uczył:P hihihih 5. ahh i ten domek dla dzieci:) hhii pełen spontan xD (to chyba nie zbyt odpowiednie dla takiego męzczyzny) Ogólnie jest fajny...:) każdy domek ma swój urok... jednym sie podoba, drugim nie ich sprawa;) hihihi P.S. a jeszcze skąd masz ten warsztat do robienia gnomów/figurek w drewnie?? prosze odpisz, albo tutaj, albo na PW... czekam... |
Domek fajny ale..
za duze okna w lazience rozowe sciany za malo roslinnosci w ogrodzie. po za tym ok ocena:8/10 pozdr. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37. |