![]() |
Cytat:
|
ale jak ktos nie ma NS ani SimPe i nie umie sciagnac to co zrobisz? Np. ja męczę się z SimPe i nie chce mi się włączyć.
|
Ja mam stary wypróbowany sposó. Minowicie tworzę jakiegoś dorosłego Sima i jakieś małe simy, w zależności co kto lubi. Później zabijam tę simkę w pożarze, aż w końcu przychodzi opieka społeczna po dzieci i je zabiera. Jeżeli chce zaadoptować jakiegoś malucha, po prostu przyjeżdża samochód ze ślicznych simem.
|
A ja staram sie zawsze adoptowac dzieci, bo nie moge zniesc mysli, ze rodze kolejne dzieci, a tamte z domu dziecka sa smutne. A jak adoptujesz to dostajesz odrazu wybor(niemowlak, male dziecko, dziecko).
Raz dostalem Stanislawe(dziecko, Milowo)i mimo, ze miala troche obciachowe ciuchy, to miala wlosy jak Liliana Przyjemniak i byla taka slodka, ze chcialo sie ja przytulic odrazu. @Offtopic Zeby uruchomic SIMPE trzeba miec zainstalowane microsoft network frames czy jakos tak. |
Cytat:
|
Odp: Adopcja:)
Jak ja adopotowałam dzieci to zwykle miały okropne ubrania. Ale twarzyczki mają śliczne.
|
Ubrania to pół biedy gorzej jak mają brzydkie twarze. Na piątke adoptowanych mam dwójkę całkiem ładną.
|
Ja nie wiem, ale adoptowane dzieci moich Simów są zawsze ładne
|
Moja simka zadoptowała dziecko. Władysława... No ale aż tak źle nie wyglądała...
|
A u mnie była Stefcia :laugh:
I była okropna :D Miałem też Dona który był nawet nawet. A najładniejszy był August :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:41. |