![]() |
Naprawdę jestem pod wrażeniem, doskonałe, świetne.
|
Smutna historia i dobre FS.......
|
Cytat:
Czekamy, w zasadzie będę mówiła za siebie, ja czekam, na kolejne fotostory. Mam nadzieję, że będzie takie, jakie było to - jak chcesz, mogę Ci poprawiać interpunkcję itd. Pozdrawiam, olliss. |
To FS jak do tej pory było najlepsze i będzie! Zdjęcia super, fabuła też... Czekam na nastepne twoje dzieła...
|
Cytat:
dałam dużo przecinków i bałam się, że za dużo :shy: a tu masz było za mało i do tego te dwa byki :blush: ale już edytowałam i poprawiłam dzięki :P a pewnie, że chcę abyś to robiła a wiesz: kiedyś zajrzysz do mojego opowiadanka aby coś poprawić a tutaj nic wszystko będzie ok :P ---- i to jest mój cel :laugh: mam swoje pierwsze fotostory ale je poprawiam, :con: to, co teraz dałam to chyba tak naprawdę jest czwarte lub piąte ;) bo wiecie, ten kto robi fotostory to wie, że to wcale, nie tak łatwo i początki bywają :shy: różne ale z czasem jest coraz łatwiej :smirk: cieszę się, że opowiadanko się podoba że jest czytane że sama nie wiem co jeszcze robi :wacko: rzeczywiście chciałam napisać coś takiego innego, coś co chwyta udało się, chyba :P |
Ja... jestem pod wrażeniem O_O Nie moge... czytałam to jednym tchem... Czekam z niecierpliwością na kolejne FS, bo masz niesamowity talent... O_O Cudo. Szacuneczek ;P |
Naomi, nie martw się :*
Doskonale wiem, że początki bywają różne - przecież sama piszę swoje Fotostory (pierwsze!). Cieszę się, że ktoś to docenia, co robię :) Ale wiesz - te wszystkie błędy, które poprawiłam, to nie dla reputacji czy czegoś innego. Po prostu chciałam Ci pomóc. I pewnie, jeśli tylko trego chcesz będę dalej poprawiała. Mam nadzieję, że inne osoby nie mają mi za złe, że tak robię. Nie masz mi za co dziękować :* Czekamy na kolejne Twoje dzieła - tak samo udane jak to - bo jest dużo rzeczy, których mogłabym się od Ciebie uczyć - chociażby zdjęcia i wogóle talent. Nie załamuj się, będzie dobrze :) |
To będzie już ostatnia moja wypowiedź to tego FS...
Spodobało mi się, nawet bardzo... FS jest inne, ma wyjątkowy charakter. Śliczne zdjęcia, w pierwszym odcinku były chyba dwa troszkę rozmazane... Fabuła też bardzo ciekawa, wciągająca :) Bardzo spodobało mi się twoje podsumowanie, daje dużo do myślenia, ale to FS mogę nazwać tylko TRAGEDIĄ :( Szkoda, że takie rzeczy naprawdę się zdarzają... Przy 3 i 2 odcinku same ciekły mi łzy...bardzo przykre, czytając to czułam ból... i takich FS jest nam potrzeba! Właśnie takich, które chwytają za serce i pozwalają poczuć się oczestnikiem zdarzenia! Po raz kolejny chciałam Ci pogratulować, przede wszystkim pomysłu :) Ale też tego, że w tak świetny sposób oddałaś to co najważniejsze, chęć czytania tego FS i jego nastrój... :) Piękne zdjęcia, dopracowane do najmniejszych szczegółów...Widać, że długo pracowałaś, i zyskałaś sobie wielu fanów :) Nie każdy tak potrafi :) Początek i pierwsze wrażenia są najważniejsze, i ty masz już to za sobą, teraz będzie lepiej :P Czekam z niecierpliwością na kolejne twoje FS, mam nadzieję, i wierzę, że będzie równie wyjątkowe jak to :) Na koniec chciałam Ci serdecznie podziękować... Dzięki tej historii zrozumiałam co to ból i cierpienie i jestem nastawiona do życia inaczej...żyję chwilą, tak jak by ten dzień, był ostatnim... i za to dziękuję.... :* Jednym słowem Fotostory od początku do końca świetne... Życzę powodzenia, w dalszej twórczości i serdecznie pozdrawiam Wierna czytelniczka i fanka Kasia :* KOŃCOWA OCENA: 10/10 Absolutnie max :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:40. |