![]() |
Odp: Przytulny domeczek [clean]
Cytat:
|
Wreszcie jakiś przytulny domek :) Tak więc oto moja ocenka :)
ZEWNĄTRZ: W pierwszej chwili nie przypadł mi do gustu, chyba przez ten kolor domku, ale jak sama nazwa wskazywała, domek miał być przytulny więc chciałam zwiedzić go również w środku :) 6/10 OGRÓD: Bardzo ładny kącik do grillowania :) Nawet w ogrodzie jest bardzo ciepło. Co prawda nie przepadam za klombami, ale w tym wypadku naprawdę mi się podoba :) 8/10 BRYŁA: Uwielbiam niskie domki, wielkie wille mnie nie fascynują. Podobają mi się te ukośne ściany, fajny efekt, ale dałabym tu raczej inne drzwi i za to minus jeden punkcik, jak mówiłam jeszcze ta cegła mi się nie podoba dlatego 8/10 WEWNĄTRZ: I tu się rozpiszę :P Przedpokój ładny, ale te kwiatki po obu stronach mi nie pasują, nie lubię symterii :D Kuchnia fajna, taka niepowtarzalna, ale dywanik rzeczywiście powinien być spokojniejszy. Łazienka ok, gabinet też ciekawy, salon, no właśnie nie lubię tego drewna na ścianach, i może jest troszkę pustawy, ale za to sypialnia jest śliczna!!! Najpiękniejsza jaką widziałam! Ale pokój córeczki... nie podoba mi się, liczyłam na coś przytulnego, delikatnego... Rozumiem zainteresowania, ale nie podoba mi się... Jadalnia, tutaj jest fajnie, ale ten szwedzki stół bym usunęła... może jakiś wazonik w jego miejsce? Albo obraz na ścianie? Ogólnie jest cieplutko, i za to wielki plusik, drugi plus za sypialnię Julii i piękne imię :) Dlatego moja ocenka to także 8/10 RAZEM: 30/40 UWAGI: Świetnie! Są takie dropne rzeczy, które można by zmienić, ale to rzecz gustu :) Jestem wybredna, może dlatego :) Cieszę się, że wreszcie pojawił się domek w moim stylu. Ollis, serdecznie ci gratuluję. Masz świetny gust i smak :P Oby tak dalej. Trzymam kciuki i pozdrawiam Kasia |
Dziękuję bardzo za oceny. Mój drugi dom wstawiony na forum chyba mi isę nie udał i teraz będę robić cleany. Postaram się poprawić, aby następnym razem było bez tych błędów!
Pozdrawiam, olliss. |
Cytat:
Pozdrawiam =* Kasia |
Heh :D Mi się niezbyt podoba ;) A w tajemnicy coś mogę Ci powiedzieć na PM :D:D Dziękuję za tak miłe komentarze. Byłam ciekawa, a bardzo liczę się z Twoim zdaniem - możesz mówić, co chcesz :)
Pozdrawiam, dzięki za ocenki i tak pozytywną motywację :) |
Domek jest fajny :) Żeczywiście bardzo przytulny , dużo ciepłych kolorów itp. Ale łazienka jest troche nie zabardzo w moim stylu nie pasują mi te zielone ściany i podłoga. Jadalnia jest wąska dla mnie aż ,,za"
To tyle moim skromnym zdaniem :) |
Bryła 9/10
Korytarz 10/10 Salon 9,5/10 Kuchnia 8/10 Jadalnia 8/10 Sypialnia (Karoliny) 9/10 Sypialnia (Julii) 10/10 Gabinet 8,5/10 Ogród 10/10 Podsumowując 82/90 To bardzo łady domek tylo sypialnia Karolci jest za bardzo różowa fakta każdy ma inny gust, postarałaś się!!! |
Nie. Zupełnie nie w moim stylu. 3/10
|
Nie no bez komentarza - 10/10
|
9/10-bez komentarza :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:34. |