TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jaki jest wasz ulubiony stwór? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37533)

Chryzantem Złocisty 12.08.2007 09:03

Odp: Jaki jest wasz ulubiony stwór?

Ja oczywiście kocham wampirki <3 xD
Alucardddd....Ah...Hellsing *___*
Wampirki są takie słodkie...Co prawda te simowe nie za bardzo,ale jako że kocham wampiry w realnym życiu to te simowe też kocham... xD
Ale Simorośle też są całkiem sympatyczne :) Takie zielooone,jeden z moich ulubionych kolorów ;)
Za niedługo będę mieć w rodzinie mamę Simoroślę i córkę wampirzycę,ciekawe jak im się będzie żyć pod jednym dachem :D
Dodać do tego męża,i jeszcze dwójkę dzieci... xD
Oby mi rodzina nie skończyła jako wampiro-rośle xD

Chmelcor 13.08.2007 18:52

Zombie sa niezle XD, a wampiry tez, bo sim ozenil sie z wampirem i on tak dziwnie chodzil no i go odczarowalem i on nadal tak dziwnie chodzil! A wilkolaki sa nieciekawe, bo sa takie sztuczne i za malo wilkowe.

Podsumowujac uwielbiam Zombie i Simorosle.

Stokrotka 19.08.2007 16:41

Nie lubię żadnych, ponieważ staram się aby życie moich simów było jak najbardziej zbliżone do rzeczywistości. Często nawet nie używam nagród anspiracji, bo czy w prawdziwym życiu jest coś takiego?

Tittellë 19.08.2007 17:49

Raczej nie lubię takich nierealistycznych stworzeń, ale jeśli już mam wybierać to wybieram.... wampirki, bo fajnie wyglądają jak gryzą sima :P
Pozdrawiam Tittellë :)

pocia 19.08.2007 18:36

normalnie postawiłabym na wampiry, bo ogółem są fajne , ale nie lubię nimi grać . więc wybrałam wilkołaki, bo one też są spoko.

magda_17 19.08.2007 18:42

ja najbardziej lubię wilkołaki i simrośliny, a tak odchodząc od tematu to mógłby ktoś pokazać mi fotkę faceta-simroślinę??

Tonetti 19.08.2007 18:42

Ja lubię wampiry, ufo, simrośle i te roboty z własnego biznesu. (najbardziej lubię normalnego sima)

Peony 19.08.2007 19:09

Ja preferuję zwyczajne simy, ale jeżeli chodzi o te stwory, to najbardziej lubię simorośle i ufo ^^
Chociaż wampiry też są niezle xD

A co do zombie, to pierwsze słyszę xD

Może ktoś zapodać fotę zobie i wytłumaczyć mi jak można stać się zombie i co się wtedy robi? xD

Chmelcor 19.08.2007 19:37

Musisz miec NS zabic jakiegos sima i innym simem z tej parceli uzyc Wskrzeszeniomatu(nagroda z pracy Paranormalnej)i zapodac kwote 1005(mi ta dzialala)i bedziesz mial zombiaka. A jak niechcesz sie cackac z kariera to wystarczy, ze masz NS wpisujesz kod boolprop testingcheatsenabled true, znajdujesz jakakolwiek prace potem naciskasz z shiftem na gazete, wybierasz careerrewards, kariera paranormalna i idziesz do nagrod pracy sima, ktorym kliknales na gazete. Wskrzeszeniomat bedzie czekal na ciebie.^^

Tittellë 19.08.2007 19:40

Aby stać się zombie trzeba mieć TS2: Na Studiach Zombie się staje, gdy przez Wskrzeszomat robi sie transakcje ze śmiercią i da się (chyba) ponad 1000$ ale mniej niż 2000$ i wtedy stajesz sie zombie.
To jest nagroda kariery paranormalnej wpisz kod: unlockCareerRewaeds i będziesz miała/miał odblokowane wszystkie nagrody kariery.
Zombie żyje jak normalny sim. :)

Pozdrawiam Tittellë :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:11.