![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
Cytat:
|
Ja mam jedną stworzoną prze siebie rodzinkę i gram nią przez dobre trzy miesiące. Planuję zaludnić ją całe Miłowo :P
|
Cytat:
A gdzie najczęściej gracie ? Bo ja chyba w Dziwnowie...Potem w Miłowie ,a na końcu i najrzadziej gram w Weronie...Kiedyś miałam własne miasto "Zioomowo" ale musiałam odinstalować TS2. :D |
Cytat:
|
Ja zawsze gram w Miłowie. W Dziwnowie gra mój brat, a Werony nikt nie chciał więc stoi spokojnie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja gram wszystkimi rodzinami, za równo tymi maxisowymi jak i stworzonymi przeze mnie. Jak jakaś mi się znudzi, to przez jakiś czas robię sobie od niej "odpoczynek", ale potem znowu mam ochotę nią pograć :P Rekordów jeszcze nie mam, bo musiałam od nowa instalować simsy i mam je dopiero od ponad miesiąca.... A budować i meblować to na ogół nie lubię, jednak czasem jak mnie nabierze ochota to lubię to robić ;)
|
Cytat:
a co do "miasta", to gram w tym, co doszło w 4 porach roku |
ja stworzyłam własne miasto (SunTown) i zaludniłam je całe potomkami pary Christina i Harry Forester ( żadnych skojarzeń z Modą Na Sukces ;D ) w sumie mieli 11 dzieci. 8 dzieciom juz założyłam rodziny i wibudowałam domy. w sumie geam nimi około pół roku i nie zamierzam skończyć!
|
Cytat:
Mnie jak czasem nabierze ochota to zrobie domek i urzade xD Wczoraj coś mnie naszło i zrobiłam xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:02. |