![]() |
Odp: Pingwin
hehe taki mały śmiechowy zwierzaczek, kocham go :D
najbardziej śmiechowe są właśnie te jego pogaduszki, albo jak wchodzi do domu i skacze do powieszonej ryby - boskie (^^,) myślałam, że zdechnę ze śmiechu jak go zobaczyłam w akcji <33 |
Mi też pingwin przyszedł w jesień, a żadnego kodu nie wpisywałam ;p
|
ja sie najbardziej zdiwilam jak pszyszedl w lato :) normalnie zwijalam sie ze smiechu XD
|
pingwin przychodzi o każdej porze roku, bez względu czy jest zima, czy alto. to jest koże błąd w grze, ale urozmajica ją ;]
|
A może dajcie jakieś fotki tych pingiwnków? :] Fajne muszą być :D
|
To ja daję, ale nie ma najlepszej jakości, bo wtedy miałam źle ustawiona grafikę:
http://img215.imageshack.us/img215/5900/ping1sm6.jpg simka głaszcze pingwina :P http://img507.imageshack.us/img507/6207/ping2kh5.jpg pingwin rozmawia ze strachem na wróble o jajecznicy :D |
Do mnie czasem przychodzi :) i za pierwszym razem jak go glaskam to lubie go poglaskaś drugi raz i w ten drugi raz zaczyna sikać i jak moja simka sprząta kalużę to pingwin wykorzystuje okazję i zwiewa :D
|
A mi nigdy nie nasikał. Może nie mógł dostać ryby,która była na ścianie i z żalu narobił :) ? Albo ryba była przeterminowana :D ?
|
Mi raz w lato przyszedł.Dziwne, bo mam oryginały.
|
Do mnie przychowdzi w różnych porach, raz nawet w lato.
Najbardziej się zdziwiłam jak raz przyszedł do domu i skakał. Jak podniosłam ściany to zobaczyłam, że tam wiszą ryby. Zlitowałam się nad biedakiem i dałam mu jedną z wyposarzenia. Zjadł. Też kilka razy nasikał (nie zawsze), może jakiś nieśmiały jest i ze strachu sika jak się go głaszcze? Najlepiej, ze na początku myślałam, że to pies sika. :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:46. |