![]() |
Odp: Szukam pewnej strony
hmm a jesli dodam, ze te ubrania przesuwały się poziomo a nie pionowo ? :P
|
Ja też mam podobny problem bo kiedyś byłam na takiej stronie i nie pamiętam adresu :1smutny:
No więc strona była z rzeczami do ślubów simów. W tle była biała a po lewej była twarz simy z wiszącymi kolczykami. To tyle ile pamiętam. |
http://www.pronupsims.net/ - to to? Sprawdź później bo teraz mają coś z serwerem.
|
a ja poszukuję strony gdzie było dużo rockowych rzeczy. Tzn. ciuchy, makijaż itp. Ale głównie chodzi mi o to, ze były tam różne kolczyki do twarzy (warg, nosa, brody itp.) czego nie ma na innych tego typu stronach takich jak gothsims itp.
Prosze o pomoc jeśli ktoś skojazy o co mi chodzi :) |
Cytat:
Dzięki to właśnie ta! Punkcik reputacji się należy :P . |
Cytat:
|
hmmmm....jedyna strona którą znam z przesuwającymi to www.vitasims2.com ale tam się przesuwają tylko meble chyba
|
ok dzieki Wam wszystkim wprawdzie żadna z tych stron to nie ta , ale już znalazłam tą poszukiwaną :D Wprawdzie trochę sie pomyliłam w opisie , bo jest ona brązowa, a na obrazku nie jest "jakieś" zdjęcie tylko twarz simki, ale to takie szczegóły :P hihi
Dzieki :* |
No a może byś podała adres tej stronki, bo ja na przykład jestem ciekawa czy jest mi ona znana. :D
|
No, podaj tą stronke.W prawdzie wszystkie dodatki, ktore ściągam mi sie nie pokazują :con: , ale chce wiedzieć czy znam. ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:36. |