![]() |
Odp: Pierwszy dom by Monika
Yhmn...
No tak nie za bardzo :/ Bryła bardzo prosta, dach brzydki... Już nie mówię o trawie :O W środku prawei nie ma mebli, okropnie pusto. Nie daję oceny, bo nie lubię dawać niskich i czekam na kolejne domki :) Pozdrawiam, Adrasteja. |
pomieszczenia niczym Sahara... za duże
jeden główny duży minus 7/10 |
Nie podoba mi się... Bryła 3/10 Cały domek 4/10
Za duże pomieszczenia, bryła dziwna, pomieszczenia za duże, ogródek pusty no i wielka parcela jak na mały domek. |
Nawet ładny.
Trochę pusto. Sczególnie w kuchni i jadalni. Może postw tam jakiegoś kwiatka? Albo powieś obraz? To zawsze trochę "zapełnia" pustke. I jak na mój gust, to za dużo lustrzanej podłogi. I jeszcze brak ogrodu. Mimo wszystko daje... 7/10 |
Puuusto i tyle.Na zewnątrz dziwne.Łazienka za duża.Ochydny!
|
Nie Obraź Sie Ale Dom Mi Się Nie Podoba
Pozdr. :) |
yyyy widzę pustkę :/ domek jest za pusty rób mniejsze domy i lepiej zagospodaruj wnętrza. I wszędzie te odblaskowe podłogi bleee.
Punkty 3/10 (3 za fatyge) pozdr. kubuss |
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwage, ale dom nie stoji nawet na fundamentach ...
Pokoje są duże i puste, a ogrodu brak . ! . Wogóle z zewnątrz jest troche ładnie, ale nie podoba mi sie ten dach z przodu .... Boje sie oceniac na sondzie, bo bylo by slabo ... :* ____________________ 2/10 ;( ------------- :D |
Robisz za duże pomieszczenia , w domu jest bardzo mało rzeczy ,ale nie martw sie następny domek wyjdze Ci lepiej 5/10
|
Pierwsze wrażenie: gdzie tu jest jakikolwiek ogród? Sama bryła ciekawa, ale to nie wszystko, otoczenie jest równie ważne.
Korytarz – bardzo surowy i nieprzytulny. Kuchnia i jadalnia – za duże to to. Jest tu coś z oryginalności, ale tak naprawdę nie powala na kolana. Salon – po co robić takie wielkie pomieszczenia na kilka mebelków? Hol – znów wieje pustką. Pokój imprezowy – nic szczególnego nie widzę. Korytarz – zwyczajny. Łazienka – stanowczo za duża i za ciemna. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:03. |