![]() |
Odp: Ulubiona miejscowość wakacyjna
JA uwielbiam wyspę Twikki :) Super klimat i morze :]
|
w sumie wszystke sa fajne!
|
Nie mam jeszcze podróże, ale po recenzjach to uwazam za najlepze Twiiki a potem Takemizu :)
|
A ja Trzy Jeziora- jakoś tak i już. Najbardziej lubie wysyłać tma simów, choć pierwsze odwiedziłam morze, a potem Daleki Wschod, ale polubiłam te góry^^.
|
Ja mam morze u siebie! Kupiłam pacele (plaże) i moje Simy wychodzą z domku prosto nad brzeg morza! Fajnie jest też na Trzech Jeziorach! Mój Sim spotkał Ducha Kapitana i nauczył się śpiewać Szantę!
|
Grałam u koleżanki wioską Takemizu. Superowa :D A teleportacja... No po prostu ZaRąbIsTa!!!!!!!!!! ;)
|
Moja ulubiona miejscowość wakacyjna to Wyspa Twikki. A dlaczego ? ;P Bo jest morze :)
Wprawdzie to jeszcze nie byłam na tych "Trzech Jeziorach" ale i tak sądzę, że Twikki lepsze;) |
byłam już we wszystkich miejscach. baaardzo nie podobały mi się 2 jeziora. całkiem bez sensu, nie ma co robić, a ta wielka stopa.. taka choćby wcale xD
za to pokochałam wyspę Twikki za morze/ocean <33 chociaż Takemizu, teleportacja, smocza legenda i herbata tez całkiem calkiem ^.^ |
A ja bede bardziej orginalny i powiem ze moja własna okolica mi sie podoba,nawet ladna mi wyszla... :D :D :D
|
Ja wahałem się między Wyspą Twikki, a Wioską Takemizu. Myślałem, że bardziej spodoba mi się Twikki, ale jednak lepiej było w Takemizu. Trzy Jeziora nie przypadły mi do gustu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15. |