|  | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? a ma ktos jeszcze te emotki elity do gadu? :D | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Cóż, może nie jestem tu dosyć długo, ok. 3 lat, ale wtedy było znaczniej przyjemniej, panowała tu taka specyficzna atmosfera, no i jak można zapomnieć o czacie, hyh, to były czasy ;d | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Cytat: 
 heh, nie jestem na forum wystarczająco długo, by wspominać "dawne czasy", ale jak dla mnie bardzo dobrym okresem był ten, kiedy adminkami były suz, gruszka, igz i eamane. zrobily porządek, i wtedy forum stanęło na nogi. cóż, pozbawiliście adma, potem moda suz, igz ma bana. szkoda, ze nie pamieta się o ich pracy.=( | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? no <3  | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? moze ja je mam gdzies na dysku... poszukam :D | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Ej, btw... Nas ganiacie za to, że offtopujemy. Modzi powinni świecić przykładem ... @eamane: ten topic służy do wypowiedzi na temat forum, a więc także do wspomnień z nim związanych, a my właśnie wspominamy ;D | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? pamiętam jeszcze tamte czasy jako... inny user :P Uwielbiam czytać kłótnie w których sama nie biorę udziału *_* | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? Fajne jest. Czasami są takie troche dziwne wydarzenia ale cóż... ale fajna atmosfera jest. | 
| 
 Odp: Co sądzisz o tym forum ? W porownaniu do tego co tu bylo kiedys... to jest do dupy ;d Ah te czasy v2005 ;c | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14. |