![]() |
Odp: "Red Apple" - small residental for 1-2 sims
dam do ściągniecia moze jeszcze dzis, ale ostrzegam: domek nie bedzie mial prawie zadnych mebli, ale dam do nich linki :)
Edit: jednak dam jutro :P Edit2: dam jutro (wtorek) rano, bo dzis sie nie wyrobilam. |
Super! Swietna podloga. 8.5/10, bo taka zwykla bryla :P
|
Dom z zewnątrz Podoba mi się. Taki fajny i mały. Bryła jest piękna. A ogród... Też jest bardzo ładny. Ale lepej wyglądał by bez tego leżaka. Poza tym wszystko jest OK. Dom w wewnątrz W przedpokojo-salono-kuchnio pokoju :P myślałem że będą też ciepłe barwy. Tak jak domek z zewnątrz. Ale też jest ładnie. Podoba mi się. Sypialnia też jest ładna tylko to duże lustro... Nie podoba mi się. Takie brzydkie maxisowskie. Łazienka podoba mi się. Nic dodać nic ująć :) Ocena: 9,3/10 PS: Mamy dużo tych samych dodatków. |
Cytat:
Domek z zewnątrz wygląda jak z 18 wieku a w środku jak z 30. (chociaż nie widziałem jeszcze mebli z 30 wieku :D) 10/10 |
Zamurowało mnie...:D,:O daj ściągnąć
|
super, nie zwydziwiany, mały, ale ma to coś:D
10/10 |
Domek bardzo ładny. Skromny, dobrze urządzony, aczkolwiek ma jeden duży minus - wszędzie jest szklana podłoga. Dla mnie wystarczałoby, żeby była tylko w łazience i ewentualnie w kuchni. ;]
Ocena: 9/10 |
Ładny domeczek. Przyjazne kolory, tylko w salonie trochę za pusto i nie podoba mi się łazienka ( za duża, nieładne te szare szafki ). Ocena: 9/10
|
środek jest cudny, przepiękny, jednak bryła już nie wzbudziła we mnie takiego entuzjazmu, jest prosta i nieciekawa
ocena 7/10 |
super dom bardzo podoba mi sie wewnątrz. Jak na nowoczesne wnętrze jest utrzymany dość ciepło. Jedyne co mi sie niezbyt podoba to stół w jadalni i lustro w sypialni ale to głownie dlatego że same obiekty są dla mnie brzydkie. To idealny domek dla zapracowanego singla ewentualnie pary która nie ma czasy na pielęgnowanie dużego ogrodu. 9,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50. |