TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Poronienie?! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38981)

TrueWildLove 30.05.2009 14:12

Odp: Poronienie?!

Mi jeszcze kiedyś, kiedyś simka miała wszystkie potrzeby złe no i poroniła a potem umarła :(
A teraz jak ściągnęłam inteeminator to zdarza mi si to często. Raz w jednej rodzince moja simka aż 2 razy poroniła pod rząd. Za pierwszym razem już miała brzuszek i była przemęczona (energia) i poroniła. Potem znowu zaszła w ciążę i jak jeszcze nie miała brzucha to pojechała do pracy. Gdy wróciła to od razu złapała się za brzuch i poroniła ;(
I raz też tak miałam jak emiko że pojawił się taki komunikat ze miała skurcze...bla bla bla ( a to była ulubiona moja rodzinka) to wtedy całe dwa dni kazałam jej leżeć na kanapie, jeść do pełna pasku i odprężać się. I się udało urodziła ślicznego chłopca.

avenly 02.06.2009 19:03

A ja mam pytanko, czy po tym jak simka poroni to normalne, że choćby wszystkie paski nastroju miała na maxa, to ten kryształek i tak nie będzie taki bardzo zielony ? Stało mi się już tak dwa razy... i pomogło dopiero jak przeprowadziłam smki.

ultraviolence 02.06.2009 19:16

Cytat:

Napisał avenly (Post 1036014)
A ja mam pytanko, czy po tym jak simka poroni to normalne, że choćby wszystkie paski nastroju miała na maxa, to ten kryształek i tak nie będzie taki bardzo zielony ? Stało mi się już tak dwa razy... i pomogło dopiero jak przeprowadziłam smki.

http://forum.thesims.pl/showpost.php...64&postcount=6
Zdaje się, że w ostatnim zdaniu mojego starego postu masz odpowiedź :)

avenly 02.06.2009 19:59

nie doczytałam :P
dziękuję ;]

Liv 02.06.2009 20:31

Gram w TS2 prawie 2 lata, przewinęło mi się bardzo dużo rodzinek i jeszcze więcej dzieci, ale z poronieniem nigdy się nie spotkałam :O
Z tego co wyczytałam, Simka musi mieć niskie paski potrzeb... Musze tylko tego spróbować bo ciekawa jestem, jak to wygląda ;]

ultraviolence 03.06.2009 05:58

Cytat:

Napisał Liv (Post 1036145)
Gram w TS2 prawie 2 lata, przewinęło mi się bardzo dużo rodzinek i jeszcze więcej dzieci, ale z poronieniem nigdy się nie spotkałam :O
Z tego co wyczytałam, Simka musi mieć niskie paski potrzeb... Musze tylko tego spróbować bo ciekawa jestem, jak to wygląda ;]

Aby Twoja simka miała szansę na poronienie, musisz mieć Inteenimatera - ma ogół nie sprawia problemów, ale używany razem z InSIMenatorem może jakieś wywołać. W każdym bądź razie ja miałam kiedyś głupi błąd :P Po wywaleniu powyższego hacka z Downloads [Inteen...], jedna z moich simek poroniła... i tak się zastanawiałam, czy gra pamiętałaby stare pliki? Bo to było dość dziwne :P

Liv 03.06.2009 14:17

@up: tak, dziwne, ale gra "pamięta" te pliki. Sama też się o tym przekonałam :D

Tia, a ja mam Insimena ;/ Może nie popsuje mi gry :/

ultraviolence 03.06.2009 14:35

Cytat:

Napisał Liv (Post 1036396)
@up: tak, dziwne, ale gra "pamięta" te pliki. Sama też się o tym przekonałam :D

Tia, a ja mam Insimena ;/ Może nie popsuje mi gry :/

Nie, aż tak źle nie jest - po prostu czasem te oba hacki mogą się "gryźć", przez co z gry zniknie jakaś opcja, albo pojawi się bliżej niezidentyfikowany błąd :) Pamiętam, że mając je oba, wytrzymałam tylko 2-3 dni, bo gra często wywalała mnie do Windowsa ("Aplikacja...").

Hmm... Czyli to jednak nie takie dziwne, jak myślałam :D

Nanami 03.06.2009 16:43

ooo. ja myślałam, że to wg nie możliwe. ale widać na wszystko znajdzie się sposób (hacki) przyznam, że nigdy się z takim czymś nie spotkałam. współczucia dla simki :)

klaudia330 03.06.2009 20:16

Rozumiem że simka nie poroni jeżeli nie mam tego insimenatora czy jakoś tak :D ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:36.