![]() |
Odp: Poronienie?!
Mi jeszcze kiedyś, kiedyś simka miała wszystkie potrzeby złe no i poroniła a potem umarła :(
A teraz jak ściągnęłam inteeminator to zdarza mi si to często. Raz w jednej rodzince moja simka aż 2 razy poroniła pod rząd. Za pierwszym razem już miała brzuszek i była przemęczona (energia) i poroniła. Potem znowu zaszła w ciążę i jak jeszcze nie miała brzucha to pojechała do pracy. Gdy wróciła to od razu złapała się za brzuch i poroniła ;( I raz też tak miałam jak emiko że pojawił się taki komunikat ze miała skurcze...bla bla bla ( a to była ulubiona moja rodzinka) to wtedy całe dwa dni kazałam jej leżeć na kanapie, jeść do pełna pasku i odprężać się. I się udało urodziła ślicznego chłopca. |
A ja mam pytanko, czy po tym jak simka poroni to normalne, że choćby wszystkie paski nastroju miała na maxa, to ten kryształek i tak nie będzie taki bardzo zielony ? Stało mi się już tak dwa razy... i pomogło dopiero jak przeprowadziłam smki.
|
Cytat:
Zdaje się, że w ostatnim zdaniu mojego starego postu masz odpowiedź :) |
nie doczytałam :P
dziękuję ;] |
Gram w TS2 prawie 2 lata, przewinęło mi się bardzo dużo rodzinek i jeszcze więcej dzieci, ale z poronieniem nigdy się nie spotkałam :O
Z tego co wyczytałam, Simka musi mieć niskie paski potrzeb... Musze tylko tego spróbować bo ciekawa jestem, jak to wygląda ;] |
Cytat:
|
@up: tak, dziwne, ale gra "pamięta" te pliki. Sama też się o tym przekonałam :D
Tia, a ja mam Insimena ;/ Może nie popsuje mi gry :/ |
Cytat:
Hmm... Czyli to jednak nie takie dziwne, jak myślałam :D |
ooo. ja myślałam, że to wg nie możliwe. ale widać na wszystko znajdzie się sposób (hacki) przyznam, że nigdy się z takim czymś nie spotkałam. współczucia dla simki :)
|
Rozumiem że simka nie poroni jeżeli nie mam tego insimenatora czy jakoś tak :D ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:36. |