![]() |
Odp: Załom Rzeczny 104 - modernizacja by Irbis
Kim95 - mam wszystkie dodatki, można to sprawdzić w profilu ;)
Ģħèrĸıá napisał/a: Cytat:
Natuśka____ napisała: Cytat:
Z tymi kwiatami, to akurat jest tak, przyznaję się, że ja sama kocham kwiaty, więc nie mogłabym nie zarazić któregoś z moich simów (czy nawet kilku) tą miłością :love: To chyba zrozumiałe ;) Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i pozdrawiam :D Irbis |
Przepraszam za wcześniejszy post ale nie przeczytałam tego co tam napisałas i tak to z tego wynika
w domku mi sie podoba ta łazienka biało-rózowa a ta druga niezbyt mi sie nie podoba, salon nie podoba mi sie wcale, kuchnia widać że w wiejkim stylu więc mi do gustu nie przypadła pokuj dziciny ładny lecz te zabawki troche nie paują . Najbardziej podoba mi sie ten ogrud i bryła domku. Ale mam do ciebie pytanie z kad ty bierzesz pomysły do tych schodów i jak zrobiłas te co masz pod tym temtem. |
Wcześniej napisałąm co sądze o domku ( :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ), a teraz mam pytanie. Czy robiłaś i zamieściłaś na forum jakiś domek zrobiony w swoim stylu? :O
|
19kamila94 - pomysły biorą się z głowy :P , a tak naprawdę to trudno wytłumaczyć dlaczego ma się takie, a nie inne pomysły. Schody prowadzące z tarasu do ogrodu są efektem mojej zabawy z elementami z trybu budowy, a żeby dokładnie wytłumaczyć jak je zrobiłam, musiałabym napisać poradnik. Tego jednak nie zrobię, ponieważ w całej sieci może być mnóstwo poradników dotyczących robienia takich schodów ( w sposób mniej lub bardziej podobny do mojego, lub zupełnie inny), o których ja nie mam pojęcia, ponieważ z nich nie korzystam. Nie chcę narażać się na oskarżenia o kradzież pomysłu czy coś podobnego. Mam nadzieję, że rozumiesz :)
Lavenda1 - w moim poprzednim poście, oczywiście nie miało być : "czasami zupełnie nie w moim stylu", lecz "czasami zupełnie nie w moim guście". Zwyczajnie pomyliły mi się słowa :shy: (ponieważ nie jestem idealna :laugh: ) Być może gdybym nie popełniła tej gafy, nie zadałaś byś tego pytania, ale skoro już ... Tak więc, co do Twojego pytania, oczywiście wszystkie moje domki są w moim stylu, ponieważ każdy, kto coś tworzy ma swój styl i tego określonego charakterystycznego stylu nie da się uniknąć (no chyba, że ktoś naśladuje innych, ale wtedy właściwie nie ma własnego stylu). Co do gustu: na przykład właśnie dom Daktylków: ja go zbudowałam, umeblowałam i bardzo go lubię jako obiekt i lubię w nim grać i dobrze mi się w nim gra. On jednak nie jest takim domkiem, w którym ja sama mogłabym mieszkać, w którym dobrze bym się czuła. Ja dobrze czułabym się mieszkając w takim domku, jak na przykład dom Alicji Kalarepki ( tylko na górze w łazience usunęłabym różowy kolor) , czy w takim, jak domek rodziny Macierzanka. One są w moim guście :) Dziękuję za uwagę :D Irbis |
Przepiękny.
Uwielbiam kwiaty. 10/10 Jedyne co mi nie pasuje to ten samochód w ogrodzie. |
Doceniam to, że nie użyłaś dodatków z Internetu.
Bardzo podoba mi się pomysł z żołnierzykami ustawionymi w szeregu pod ścianą. 8,5/10 3maj się Fimbrethil |
Jak zwykle bardzo ładnie Irbis. Przed modernizacją domek nie podobał mi się ani trochę, jednak później z przyjemnością wprowadziłabym tu moich simów.
Cieszę się, że opisujesz mieszkańców i historię domów, które budujesz, uwielbiam czytać takie teksty. Domek z zewnątrz prezentuje się całkiem nieźle, choć kształt bryły, niezbyt mi się podoba, ale w końcu to nie ty ją budowałaś. Wnętrze wygląda jak z prawdziwego ludzkiego mieszkania, bardzo przytulne, ogród jest prześliczny. Nie będę się rozpisywać: 10\10 oczywiście :D |
Domek jest świetny!Kuchnia przepiękna!Wszystko mi sie bardzo podoba:) I ogród też jest supcio :smirk: 10/10
|
Hmm umm fajny dom cos w stylu ala exotic dobrze sa rozmieszczone kwaity wnetrze domu ok moze troche ksztalty plotu zbyt proste i bedzie 9/10 Pozdro ^0^
|
hm. ale nastrojowo. z dala czuć ten klimat rancza, czy wioski. ty to masz talent, dziewczyno. czarujesz mnie swoimi domami. xD
mam tylko pytanie jedno, ot tak. te portrety syna w sypialni Alicji. ładne takie. mogłabym bliżej wiedzieć, jak można coś takiego zrobić? ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:38. |