TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Który Sim jest najgłupszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3910)

Ira 13.11.2004 20:48

Precz z Nowakami!
Precz z Gotyckimi!
Precz z Kat!
Precz z Ćwirem i Ćwirówką(biedna Kasandra tacy rodzice, u mnie uroslła dzięki czaromi i wyprowadziła się do męża)
Precz z gotowcami!

Misia 13.11.2004 21:13

Cytat:

Napisał Flinta_rulezzz
wkurzają mnie Nowaki, bvo sa grubi, a ja nie lubię grubych Simów bo maja szajskie ubrania :-)

:laugha: :laugha: :laugha:

Dobra jestes xD

mnie wkurza Henryk i Majka Ćwir- ciagle przylaza... ;/

Przepraszam- wkurzali mnie... zamknelam ich w pomieszczeniu bez drzwi i juz nie zyja :P

Domcia 13.11.2004 21:23

Cytat:

Napisał -Sharon-
:laugha: :laugha: :laugha:

Dobra jestes xD

mnie wkurza Henryk i Majka Ćwir- ciagle przylaza... ;/

Przepraszam- wkurzali mnie... zamknelam ich w pomieszczeniu bez drzwi i juz nie zyja :P

Ty tez jestes dobra :D Ja ich nie lubie ale tak sie nie wyzywam :D Hehehe

Moth 13.11.2004 22:04

Nie no gratuluję pomysłu na temat :

To może załóż jeszcze :

Które ze zwierząt jest najgłupsze w TS
albo ktory osrodek wypoczynkowy jest najglupszy ...

Moim zdaniem temat do zamkniecia ...

Wampirencja 14.11.2004 01:20

Cytat:

Nie no gratuluję pomysłu na temat :

To może załóż jeszcze :

Które ze zwierząt jest najgłupsze w TS
albo ktory osrodek wypoczynkowy jest najglupszy ...

Moim zdaniem temat do zamkniecia ...
Ja tam nie mam absolutnie nic do tematu, a nawet wydaje mi się że większości forumowiczów się bardzo podoba ;P . Mogą sobie bezkarnie pokląć na te wspaniałe postacie Maxisowe ;)

No i w rezultacie mamy temat całkiem ładny ^^ Założę konkurencyjny temat "która tapeta z THE SIMS jest najgorsza", i wtedy pozwalam ci się wpisać ze swoim komentarzem B)

koslawy 14.11.2004 08:11

o jakich rodzinach mowicie?? :D
a o tych gototwych... ja je zaraz na poczatku kasuje :P albo ewentualnie zabijam :D

Domcia 14.11.2004 09:26

Cytat:

Napisał koslawy
o jakich rodzinach mowicie?? :D
a o tych gototwych... ja je zaraz na poczatku kasuje :P albo ewentualnie zabijam :D

Haha nastepny :laugh: No przeciez o gotowych :D A szczegolnie o nowakach i cwirach :D

Shèène 14.11.2004 12:42

Nienawidzę nowaka! Wyglą

da jak śmieciarz!

apes666 14.11.2004 15:16

Najbardziej nie lubię tej drugiej Papużki, murzynki, ponieważ kiedy po raz pierwszy grałam w simsy od razu została lesbijką :/ Lubię Ćwirów, ponieważ są on dobrze wychowani, dość "wstrzemięźliwi" i dobrze wychowani. Wkurzają mnie za to Maschugga, bo ich dom jest moim pewnym wyobrażeniem burdelu, a ta kobieta ma na twatzu wielką brodawkę i jest podobna do sprzątaczki. A poza tym jest wróżbitką, a nie przepadam za takimi :/

fiatka 21.11.2004 09:01

henryk ma okropną twarz i wogóle jest brzydki. A tak to jest taki jak inne simy. Prawie....

Nowak jest okropny!!! Te jego ciuchy!!!! Fuj!!!!!

Edit:Jeśli chcesz coś jeszcze dodać, to nie pisz posta pod postem, tylko skorzystaj z funkcji Edit (Edytuj) -> tu zaraz po prawej, na dole okienka.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:44.