![]() |
Precz z Nowakami!
Precz z Gotyckimi! Precz z Kat! Precz z Ćwirem i Ćwirówką(biedna Kasandra tacy rodzice, u mnie uroslła dzięki czaromi i wyprowadziła się do męża) Precz z gotowcami! |
Cytat:
Dobra jestes xD mnie wkurza Henryk i Majka Ćwir- ciagle przylaza... ;/ Przepraszam- wkurzali mnie... zamknelam ich w pomieszczeniu bez drzwi i juz nie zyja :P |
Cytat:
|
Nie no gratuluję pomysłu na temat :
To może załóż jeszcze : Które ze zwierząt jest najgłupsze w TS albo ktory osrodek wypoczynkowy jest najglupszy ... Moim zdaniem temat do zamkniecia ... |
Cytat:
No i w rezultacie mamy temat całkiem ładny ^^ Założę konkurencyjny temat "która tapeta z THE SIMS jest najgorsza", i wtedy pozwalam ci się wpisać ze swoim komentarzem B) |
o jakich rodzinach mowicie?? :D
a o tych gototwych... ja je zaraz na poczatku kasuje :P albo ewentualnie zabijam :D |
Cytat:
|
Nienawidzę nowaka! Wyglą
da jak śmieciarz! |
Najbardziej nie lubię tej drugiej Papużki, murzynki, ponieważ kiedy po raz pierwszy grałam w simsy od razu została lesbijką :/ Lubię Ćwirów, ponieważ są on dobrze wychowani, dość "wstrzemięźliwi" i dobrze wychowani. Wkurzają mnie za to Maschugga, bo ich dom jest moim pewnym wyobrażeniem burdelu, a ta kobieta ma na twatzu wielką brodawkę i jest podobna do sprzątaczki. A poza tym jest wróżbitką, a nie przepadam za takimi :/
|
henryk ma okropną twarz i wogóle jest brzydki. A tak to jest taki jak inne simy. Prawie....
Nowak jest okropny!!! Te jego ciuchy!!!! Fuj!!!!! Edit:Jeśli chcesz coś jeszcze dodać, to nie pisz posta pod postem, tylko skorzystaj z funkcji Edit (Edytuj) -> tu zaraz po prawej, na dole okienka. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:44. |