![]() |
Odp: Rolnik
Hahahahahaha dobre!Mój młodszy brat zsikał się ze śmiechu przez to że Dżdżownic powiedział "mówcie mi herbata":D A potem jeszcze śmieł się z paru innych rzeczy.Czekam z niecierpliwością na pierwszy odcinek xD
|
Oglądałam na stv i tak jak każdy twój serial jest boski. Dałabym więcej ale jedna rzecz mnie dręczy "Jak robisz że możesz nimi sterować w CAS'ie??'' 10/10
P.S.Witaj na forum P.S.2Mój setny post |
Ona nie nakręca na CAS'ie.Ma tylko taką kurtynę.Ona jest chyba na ModTheSims2
|
Fajne macie głosy. I to "Kobiety są acha acha gorące acha acha Krakowska jest acha acha z Grudządza". Kiedy bedzie 1 odcinek ? Nie mogę się doczekać !!!
|
Raszka, po skończeniu Fałszerzy z SimCity, a dokładniej po 8-ym epizodzie. Więcej info na www.enuda.blog.onet.pl
|
OOOOOOOOOOOOOODJAZD.Normalnie no jakbym był w przyszłości :)))))))))))))))!!
|
Cytat:
|
Ja odpowiem na pytanie lavatorego.
Enuda napisała na forum simy.pl, że napewno pod choinkę! :D |
Po pierwsze Prycha nie pisze się post pod postem :/
A po drugie (:D) Enuda czekamy na 1 odcinek :D |
To może ja powtrącam trochę nosa w nie swoje sprawy :P Proszę, nie kłóćcie się w moim temacie, są od tego PW, poczta elektroniczna, GG...
Zdjęcia idą pełną parą, staram się wyrobić do świąt. Niedługo chyba zamieszczę jakieś fotki i opis odcinka na moim blogu. To tyle ;) Cieszę się, że ten serial ma już sporą publiczność, choć nie wyemitowałam jeszcze żadnego odcinka - mam nadzieję, że się nie zawiedziecie :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54. |