TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie randka! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39515)

Invidia Semper 20.01.2009 16:42

Odp: Gdzie randka!

odgrzewany kotlet nie jest zły:D
ja najbardziej lubię ZaDoSaRę i Rdzeń a najchętniej zapraszam simów do domu. Leń ze mnie:P

adi_adi_pl 20.01.2009 17:32

Zazwyczaj to jakis klubik z muzyczką i jedzeniem...
Ale i tak nie ma to jak w domu :D

Łezka 20.01.2009 21:10

Moje zdanie jest takie: zależy jaki typ randki mamy na celu jeżeli ma to być randka na luzie i mały pocałunek to wybiorę pub z parkietem do tańca, jeżeli to ma być dolina romantyczności to wybieram restaurację a później wolny taniec przy klasycznej muzyce, jeżeli to ma być zwariowana randka idę na całość do klubu tanecznego śpiewam ze swym randkowiczem/randkowiczką i ogólnie całują się namiętnie szalenie tańczą, jeżeli to ma być jakaś osobista bardziej prywatna i cicha randka zdecydowanie wybiorę własną chatę gdzie mam do dyspozycji fundusze i zawsze jakąś atrakcję czy to romantyczną czy to śmieszną, albo taką ehmmm no wiecie, np. łóżko masujące itp.
Także wszystko zależy od typu randki jaki chcę mieć.

Kejt24 21.01.2009 08:58

Jest taka jedna restauracja, nie pamiętam jak się nazywa, bo w simsy nie grałam już ze dwa miesiące... Ale bardzo fajna, strasznie elegancka. :) Tam najczęściej urządzałam randki i wychodziło najfajniej. A na dobrą sprawę to przecież każde miejsce jest dobre, byleby się zająć dobrze tą drugą połówką :)

dżin. 30.01.2009 20:48

A moi Simowie najczęściej wybierają się na randki do stworzonego przeze mnie klubu nocnego ''Czad'' i restauracji ''Niezłe jedzenie'' I moje randki zawsze są randkami marzeń!! :)

Searle 30.01.2009 21:11

W zależności od tego czy mój sim jest nastolatkiem czy dorosłym wybieram różnie:
nastolatek - wybieram miejsca, gdzie można potańczyć i pograć w kręgle,
dorosły - restauracje (lubię ta a'la lata 50).

cherrie 29.11.2009 11:28

eee, w klubie!! ;D chociaż czasem fajnie jest wkurzyć tego gościa i uciec nie płacąc rachunku w restauracji ;D

Milou 29.11.2009 11:36

Zależy. Jeśli simowie chcą jakiś spokojny, romantyczny wieczór (czy oświadczyny) to pewnie, że w restauracji, w jakimś przytulnym kąciku. Zdarza się, że jak chcą potańczyć, czy zapewnić sobie rozrywkę, to oczywiście do klubu. W każdym razie, pół na pół.

caalam 29.11.2009 12:02

to zależy. na pierwszą randkę do jakiegoś klubu, ale na drugą randkę to do restauracji (:.

Vanitas 05.12.2009 20:59

W domu :D Czasami jakiś park, restauracja zależy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43.