![]() |
Odp: Dom rodziny Macierzanka.
Nikara - na szafkach nie da się ustawić więcej niż jednego przedmiotu, niezależnie od tego, jakiego się kodu użyje. To, że na przykład w sypialni państwa Macierzanka, na jednej z etażerek stoją świeczki małe i jedna duża, to jest takie małe "oszustwo". Jeśli pobrałaś domek i bawisz się w nim, to sama odkryjesz sposób. Wejdź w tryb budowy i łapką poklikaj na przykład na tą etażerkę ;) Nie zapomnij o włączeniu kodu "moveobjects" (on - wł., off - wył.). Reszta zależy od Naszej wyobraźni.
Dziękuję za Wasze wypowiedzi :D |
Cytat:
|
Mi się ten domek bardzo podoba :) Przyczepiłabym się tylko do jednego: nie podoba mi się, jak w jakimś pomieszczeniu jest drewniana lub drewniano-podobna podłoga, a nagle na środku, ni stąd, ni zowąd jest wykładzina :O Ale to jest subiektywizm, na mnie uwagi nie zwracaj :shifty: No a co do dużej ilości roślinek, to właśnie dobrze :D Mi się podoba xP
|
Cytat:
W grze znajduje się ona w zakładce z wykładzinami, ale je nie patrzę na to w ten sposób. Używając wykładziny i weselnych kwiatków z mini packu "Szyk i elegancja" stworzyłam czerwony dywan z kwiecistymi brzegami. Tak działa wyobraźnia ;) Edycja: Definition :witaj: Czuję się zaszczycona, że pierwszy post napisałaś w moim temacie :P |
wszystko super :*
tylko trochę mnie zszokowała ta okładzina ceglana w basenie 9.9/10 |
Bardzo mi się podoba! Dobrze urządzony. Niestety tylko 10/10 :)
|
Piękny Pozdr.:) |
Jeśli chodzi o wnętrze:
Kuchnia trochę monotonna, w pokoju chłopaków zbyt zielono (@__@), no i ta wiązanka na "ręcznie dziorganej serwetce", za duża jak na takowe biureczko. A z zewnątrz znowu to samo... Podwórko bardzo ciekawe, bryła bez rewelacji, natomiast dach - koszmarny. Myślę, że jeśli popracujesz nad bryłami i dachem, to nie będzie się czego rpzyczepić z mojej strony. Przyjmij to konstruktywnie, zwłaszcza krytykę. :) 8/10 Ps. Podoba mi się przedstawianie rodzin w Twoich domach. ;) |
nie podoba mi się tylko kolor ścian z zewnątrz
reszta - jestem pod wrażeniem! masz talent do łączenia różnych przedmiotów, kolorów. jesteś dekoratorką wnętrz - przyznaj się:D chętnie bym pobrała ale pewnie jest potrzebny jakiś dodatek, którego nie mam ;( moja ocena 9.5/10 ^^ |
Fizzly napisał:
Cytat:
Ze względu na nietypowy kształt bryły, dodanie dachu nie było sprawą najprostszą. Zrobiłam więc taki, jaki moim zdaniem prezentował się możliwie najlepiej. Jestem więc z niego zadowolona. Krytyki się nie boję, nie złości mnie i nie zniechęca do pracy. Wręcz przeciwnie: krytykę uzasadnioną bardzo cenię i wyciągam z niej wnioski na przyszłość. Nie lubię jednak krytyki nieuzasadnionej, takiej jak ta Twoja, dotycząca dachu. Bo cóż można wywnioskować z jednego słowa "koszmarny". Prosiłabym więc o uzasadnienie: dlaczego dach jest Twoim zdaniem koszmarny? Proszę także o rozwinięcie poniższego zdania. Cytat:
Cytat:
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi :D Irbis |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |