![]() |
Odp: Dom "Aqua"
Nudny i nieciekawy. Meble są po prostu postanowione.
|
Bryła wygląda jak szklarnia. Moim zdaniem nie powinnaś dawać tych przezroczystych okien przy łazience ;P To tak jakby w realnym świecie chodzili sobie ludzie ulicą i patrzyli jak się kąpiesz. W środku jest już lepiej, meble, kolory dobrane. Ale jednak za dużo wolnego miejsca. Proponowałabym Ci pomniejszyć pomieszczenia, przy łazience zmienić okna, dodać obrazy na ścianach, urządzić jakoś ogród. Wtedy wszystko na pewno wyglądałoby zupełnie inaczej :)
Ocena: 4/10 |
2/10 na zachętę.
Okna są rozmieszczone fatalnie, albo olbrzymie, albo w ogóle nie ma. Strasznie pusto jak na tak duże pomieszczenia. I brak przemyslanego ogródka na tak dużej parceli. Co do bryły - według mnie spróbuj ją zmniejszyć. Uważam, że proste jest piękne. Powodzenia przy budowaniu kolejnych domków Pozdrawiam |
Buahahaha, dom jest okej. Bryła moze i faktycznie niezbyt szczęśliwa, ale wnętrze ujdzie. Popracuj nad szczegółami.
Jest tylko jedna, malutka, maluteńka rzecz, która ten dom całkowicie skreśla... :) CO ROBIĄ TE OKNA W ŁAZIENCE?!?! W ogóle w całym domu!??! :D Przez chwile myslałam, ze dałas je tam tylko po to, zeby porobić fotki pomieszczeń, ale nie... one są tam na serio. Chciałabyś się kąpać w takiej łazience? ;) To jakiś niezły fetysz... :D |
w tym domku nie ma ini troche prywatności nawet w łazience 3/10
|
Zamknijcie ten temat, bo śmiać mi się chcę. Ten domek mi nie wyszedł.
|
Ten dom jest okropny. Za dużo okien! Zresztą umeblowanie też jest byle jakie. Nawet dodatki internetowe tego nie zmieniają. 3/10
|
Nie podoba się ta kuchnia,przedpokój,sypialnia i te duże okna.Wszyscy będą widzieć co twój sim robi.4,5/10
|
Nie podoba mi się to że w łazience są takie wielkie szyby.
|
Uwielbiam takie bryły < 3
Ztakimi szybami < 3 Wielkie okna i takie ściany itp. < 3 Kocham takie bryły. Ale tutaj, nie podoba mi się. Nie ma prywatności w łazience ani w salonie. Najlepiej rób takie okna za tylu domu, nikt nie patrzy i jest prywatność. A tak to co ? : p Wnętrza ładne, ale nie za bardzo... Rada na przyszłość, rób te okna z tyłu domu, nie z przodu. Z przodu mogą być mniejsze... Pozdrawiam, SebaS. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37. |