TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Zoo Tycoon 2 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3987)

Cococzek 06.05.2006 15:16

odświeżam gra nie ma kodów ale przecierz można sobie włączyc na niekończące się fundusze chyba ze grasz misje

Kadia 28.08.2006 16:07

Ja mam ten dodatek, jest 20 nowych gatunków zwierząt, kilka nowych rodzajów żarcia, kolejjka linowa, jeep'y i możliwośćrobienia kładek. I można ściagać dodatki (których nie ma zbyt wiele) z oficjalnej strony, jest masa nowych ogrodzeń i to chyba tyle... Ale faktycznie, gra się nudzi mi się już nie chce robic Zoo z tymi wszysrtkimi ścieżkami, sklepami itd. i robię takie np. wioski bo w jakimś wyzwaniu udało mi się odblokować obiekty tematyczne safari :D Ja też najchętniej gram w sawannie. Jest dużo fajnych zwierząt, a najbardziej lubię zebry i konie przewalskiego. Jak każda miłośniczka koni ;)

Alatáriël 08.03.2007 21:51

Mam tą grę, i uważam, że jest super. Teraz wprawdzie w nią nie grywam, ale był okres, kiedy cały czas ją katowałam xD Mnie sie podoba. Jestem miłośniczką zwierząt. Szkoda tylko, że nie ma wilczków...

Kadia 10.03.2007 16:50

Teraz jakiś nowy dodatek podobno wyszedł, poproszę o niego na urodziny, mam za dwa tygodnie :D

A kolezanka pozyczyla ode mnie ta gre, nie oddaje pare miesiecy, nie wchodzi na gg i komorki nie wlacza, kurcze >.< A ja chce wreszcie sobie w zoo pograc >.<

nossace 28.07.2007 11:22

Odp: Zoo Tycoon 2

jedynka lepsza!

kornelia911 04.12.2007 16:31

Uwielbiam tą grę, ale musiałam odinstalować i nie zainstalował mi się jeden plik z podstawy. Czy może mi ktoś go przesłać? Podam e mail i nazwe pliku..jak ktoś będzie chętny do pomocy..błagam!

kornelia911 04.12.2007 17:19

Naprawdę nikt w to nie gra... :/ Juz nie zmyślajcie!

wuSs 04.12.2007 19:09

ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.

kornelia911 04.12.2007 19:29

Cytat:

Napisał wuSs
ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.

Nom probowalam jeszcze raz..ale nie chce mi sie czekac na gre..nie moglabys przeslac..? byloby szybciej..o wiele!

MAM ORYGINAŁ - NIE POSIADAM ŻADNEJ PIRACKIEJ GRY,BROŃ BOŻE!

PLIK : ui.z2f

mail: [email protected]

Tiunivell 07.06.2008 16:03

Jestem wielką fanką tego typu gier. W Zoo Tycoon 2 też grałam :D Świetnie spędziłam swój wolny czas przy niej. Polecam dla wszystkich osób, które lubią tego typu strategie :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:15.