![]() |
Odp: Cele wakacyjne poraz kolejny...
A masz gazetkę od Podróży? Bo tam jest większość dokladnie opisana... ;)
|
No niestety nie mam więc może byś przepisała, jakbyś miała ochotę i chwilkę czasu ??? :) Lub jakoś to szybciutko wkleić czy cosik. Pozdrowionka i Wielkie dzięki. :)
|
Jak ktoś czegoś nie wie z tymi celami to piszcie tutaj, ja już mam wszystkie ukończone oprócz 5xdobre wakacje, tak więc wiem wszystko o wszystkich celach, a jak mnie nie będzie to inni chętnie odpiszą napewno:)
No to go! |
Z chęcią bym to tu napisała, ale pożyczyłam kumpeli moje dodatki do TS2 i razem z tym gazetki... Ale moż coś będzie w internecie. Poszukam ;D
EDIT: Więc tak, ja znalazłam info o grze, tzn. opisane sa trzy wyspy i nowe interakcje niektóre z nich np. taniec hula to są cele podróż wakacyjnych. Nie wiem, czy o to dokladnie chodziło... Jak będę miała gazetkę to przepiszę, ale dostanę ją dopiero po świętach, w 2008r. :con: |
Oki dzięki za fatygę, więc czekamy do po świętach, no chyba, że ktoś coś napisze szybciej. :) Pozdrawiam i wesołych świąt. :)
|
Cytat:
[przepraszam, ze nie na temat.] |
Hmm... Wychodzi zawsze w tym samym dniu lub po (ok. 2 dni) premierze wydania dodatku i zwykle trudno ją dostać, także na 100% już jej w kioskach nie znajdziecie ;(. Jeszcze była do Zwierzaków, WB, CPR, Podróży, NS i NŻ. Także do Wolnego Czsu też na pewno wyjdzie :) A razem z gazetka jest od razu płytka z dodatkami (ale takii jak z netu) do danego dodatku (np. Czas Wolny).
Po świętach mogę opisać, chyba, że ktos prędzej to zrobi :) |
Czy ktoś mógłby podać tytuł tej gazety?
|
O co chodzi z tym zdobyciem albumu fotograficznego ?? gdzie go można zdobyc ??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54. |