TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Po jakim¶ czasie gra zacina się (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39983)

Karooola :* 30.11.2007 16:47

Odp: Po jakim¶ czasie gra zacina się

Cytat:

Napisał Juszes
Ok dotarłam, ale skoro, ja mam simsy na dysku D to powinnam zmienić z tego dysku pamięć? I jeszcze na ile j± zmienić? bo tam jest rozmiar pocz±tkowy i maxymalny xP A więc w któr± kategorię mam wpisać ile? Ile Ty masz?

Ekhem, rozumiem, że pytanie do Sorayi? xD

Juszes 30.11.2007 16:53

W sumie miało być do kogokolwiek... Ľle sformuowane ^^ A Ty wiesz na ile trzeba zmienić?

Karooola :* 30.11.2007 16:58

Ja mam 1536 MB i chodzi o.k.

Juszes 30.11.2007 17:29

Zwiększyłam o 1000 w dysku D... Jest bez zmian :<

Karooola :* 30.11.2007 17:38

Czyli pomysł Sorayi się nie sprawdził :( Qurczę, a instalacja przebiegła o.k.? Wiesz co, my¶lę, że to wina za małej pamięci. U mojej koleżanki (która ma, za przeproszeniem, starego grata, a nie komputer) jedynym wyj¶ciem było wykasowanie wszystkich gier(swoj± drog±, masę teego miała). Doradziłam jej to, no i wykasowały¶my: i wszystko działało :) Masz jakie¶ gry, które obci±żaj± komputer?

Juszes 30.11.2007 18:11

na D mam 7 GB pamięci... gier raczej nie mam... muszę namówić siostrę jedynie do przegrania na płytki swoich zdjęć... Zawala to z 10 GB! Z systemem powinno być wszystko OK, bo jeszcze kilka miesięcy temu wszystko było ok... :<

Karooola :* 30.11.2007 18:14

Moje pomysły się wyczerpały :( Ale będę pomagać, popytam znajomych :) i poszperam w necie :) Do jutra co¶ wymy¶lę xD

Juszes 30.11.2007 18:22

Dzięki wielkie! :) Cuż... Wła¶nie znów usiłowałam zagrać w simsy... ehhh narobiłam sobie tylko "apetytu" po 20 minutach buuum i koniec Dx

xxxxxmichalxxxxx 30.11.2007 21:02

Ja mam też ten problem.
Jak buduje dom jest wszystko wporz±dku, ale jak chce już sterować simami to pare minut to gra się zacina. Muzyka gra normalnie ale reszta się wiesza i nic niedarady zrobić. Mam wszystkie simy oprócz : Podóży , Mody H&M i Młodzieżowego stylu.
Gra napocz±tku chodziła dobrze ale póĽniej się popsuła.I to jest trochę wkurzaj±ce bo gram sobie a pochwili się komp wiesza i to co nie było zapisane się marnuje.Proszę o pomoc.

Juszes 01.12.2007 07:28

a u mnie nawet muzyka nie gra. wszystko cichnie, jest tylko obraz :< I też wcze¶niej chodziło mi dobrze... ;[

EDIT:

wypróbowałam zwiększenie romiaru pamięci wirtualnej, na innym forum doradzono mi, aby podwoić go. Jednak... bezskutecznie! Czy kto¶ ma jesze jakie¶ inne pomysły, jak mi pomóc? :con: :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:32.