![]() |
Odp: Wolna wola
Zawsze gram z WŁĄCZONĄ, bo simy same idą do autobusu\samochodu, same jedzą, załatwiają potrzeby :D
Wydaje mi się, że granie w WYŁĄCZONĄ byłaby nudna :> |
ja gram z wyłączoną. i nie zgadzam się z Daaagi, bo taka gra wcale nie jest nudniejsza niż z włączoną, bo z włączoną simsy w sumie wszystko robią za ciebie i to nie jest żadna gra .. :P
|
Nie wiem dlaczego, ale u mnie mimo, że wolną wolę mam wyłączoną, to jak przyjedzie autobus, czy samochód do pracy to i tak simy same do niego idą :/ Po prostu pojawia się takie polecenie w lewym górnym rogu i gdy wykonają wszystkie polecenia które ja im zadałem wykonują te, co się same dodały.
Ale moim zdaniem to bardziej na plus niż na minus ;) |
Dżony, ale tak chyba każdy ma.. ^^
Ja zawsze mam włączoną. Co najdziwniejsze: nawet, kiedy wyłączam, później wchodząc w ustawienia mam wyłączoną O.O |
Ja wole włączyć wolną wolę.
A to zawsze sim sam coś zje gdy głodny jest czy coś. |
Cytat:
Spróbowałam grać z WYŁĄCZONĄ jak robiłam foty do FS i nudno było, bo tylko stali lub siedzieli :| |
Taak, właśnie, z wyłączoną wolną wolą jest nuuudno...
Ja zawsze gram a włączoną :) |
A ja na przekór większości, gram z wolą wyłączoną i wcale nie twierdzę, że przez to gra robi się nudna. Raz zostawiłam simów z włączoną wolą i kiedy wróciłam po dwudziestu minutach, nie mogłam poznać ich mieszkania, a tym bardziej ich samych... Jedli więcej, niż to było konieczne, a przy okazji spalili mi kuchnię na popiół. Miałam jedną łazienkę na pięciu simów, więc z tego powodu również wybuchały konflikty (jak jeden wchodził do środka, to kolejny go stamtąd wyganiał i tak w kółko... w konsekwencji czego na podłodze pojawiło się parę kałuż). I kto twierdził, że simy potrafią się sobą same zaopiekować? ;) Ja po prostu lubię mieć nad nimi pełną kontrolę :D
|
Ja zawsze grałem z wyłączoną, jak mam włączoną to nie mogę nad nimi zapanować. Jeśli mam grać to nie mogą mieć woli ;)
Cytat:
|
gram z wyłączoną wolną wolą
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:24. |