![]() |
Odp: Mój pierwszy domek na forum :)
Jest bardzo ładny jak na pierwszy domek .Postawię 8/10
|
kolorem ścian i łóżkiem w sypialni przynudzasz .. co spojrze na twojego wykonani parcele z domkiem widze to samo w sypialni .(łózko i zielone ściany) nuda...
|
Jak na pierwszy dom, nie jest źle. Dom mi się bardzo podoba. Na zewnątrz jak i wewnątrz, aczkolwiek czegoś mi brakuje. :]
Ocena: 8/10 |
super na zewnatrz wyglada na maly i skromny ale w srodku mnie zaszokowalo mam jedno pytanko skad wzioles deske do prasowania i pralke :)
|
Martka27 - http://simplan-x.com/pages/objects/k...hdayblues.html < tutaj są rzeczy z pralni
|
Z zewnątrz wiejski...hmmm to mało powiedziane 1/10 ale w środku tak realistycznie 6/10.Tak naprawdę nie robi szału.
|
Okey, nie jest zły ale pomieszanie stylów. To tak jakby do Maxisowego domku, nie zmieniać tapet i podłóg wstawić ekskluzywne meble. Twój domek jest właśnie w lekko Maxisowym stylu. Z zewnątrz nie podoba mi się pomieszanie farby - na dole czerwona na górze kremowa. Ogólnie to taki średni 6,5/10
|
Dzięki za ocenki :* Aaaa i mam prośbe mogli byście oceniać też mój ostatni domek :) ten z numerem 12 w sygnaturze :P
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:53. |