![]() |
Odp: Foto-modelki czyli simki by cherryalex7
wstawilas jestem dziewczyna , tak zeczywiscie troche mi sie nudzilo
|
nie podobają mi się. już najładniejsza z nich jest chyba rosse, albo cassie :P
ale to zależy od gustu ;) |
tylko Keira mi sie podoba...ale, cwicz to bedziesz robila pieeeekne simki
|
Asaki ma trochę "żabowatą" (bez urazy) twarz :)
Carrie-baaaardzo młodzieżowo i super xD Keira-taka...dziwna ale to zależy od gustu :) Lena-To ostatnie foto mnie rozbroiło xD Ale zbyt poważna :P Mandy-no kurde druga Victori Beckham xD Taka....sucha? (nie iem jak to ująć) :P Ogólnie nie przypadły i do gustu ^^ |
Witaj:)
Strona pierwsza Asaki-ładny strój i włosy. A tak to... ma brzydkie policzki i duuuży brzydki uśmiech. 4/10 Carrie- ładny strój i wlosy. Nie podoba mi sie jej twarz, ma wyłupiaste oczy. I przeokropny nos. 3/10 Keira-ładne włosy. Brzydki strój, nos, usta, policzki. Oczy mogą być. 4/10 Lena-ladny strój, fajne ostatnie zdjęcie. Włosy troche nie fajne. Nos mi sie nie podoba. 5/10 Mandy-okropna fryzura, okropne ubrania, twarz tez okropna. 1/10 Strona druga Rose-Podoba mi się. 9/10 Cassie-ładne oczy. Brzydkie włosy, nos, usta, policzki. 4/10 Shania-za długi nos. Gdyby nie to byłaby naprawde bardzo ładna. 7/10 Jennifer-śliczne wlosy i śliczne oczy. Usta mi się nie podobają. 8/10 Victoria-okropna 0/10 Mam nadzieje ze Cie nie uraziłam. Ogólna ocena to 45/100. Nie za wiele, ale własciwie to własnie tak podobały mi sie Twoje simki. Mam nadzieje ze będzie wiecej i bede mogła dac wyższe oceny:) Pozdrawiam! |
a nie możesz dawać zdjęć takich na które nie trzeba naciskać?
|
nicole - skoro nie dała, to chyba nie potrafi, a ty przestań się czepiać wszystkiego ;/
|
Rose ma zbyt trójkątną twarz i za wąskie usta ale ma w sobie to coś! 7,8/10
Cassie jest ładna, tylko na drugim zdjęciu zrobiła dziwną minę :) 8/10 Jennifer też jest ładna, taka naturalna tylko kąciki ust za wysoko, no i może jeszcze fryzura ale i tak 8/10 Shania mi się nie podoba ale jest lepsza od tej ostatniej, ma za nisko usta i przede wszystkim nos, jak na murzynkę przystało powinna mieć grubsze brwi 4/10 |
ładne ale nie wszystkie
|
Simki na pierwszej stronie sa ochydne :( :( :( (dobrze że przyjmujesz krytyke ;P)
Simki na drugiej już owiele ładniejsze!(tylko ta ostatnia mi się szczególnie nie podoba ;)) Za człą kolekcje dostajesz odemnie....7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |