TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Niespełnione marzenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41584)

loony. 27.03.2008 08:20

Odp: Niespełnione marzenia

Cytat:

Napisał Tusiek
No więc, raczej nie podoba mi się. To są prawdziwe problemy, a ty je opisujesz zupełnie bez uczuć. Stracić matkę i żyć z akoholikiem jest niestety prawdziwe i dosyć często spotykane. Dziewczyna powinna cierpieć, a ty opisujesz jej cirpienie tak... po prostu. To wygląda, jakbyś robiła to fs "na odwal". Jeśli dodasz uczucia, może poprawię swoją opinę o tym fs. Narazie jestem na "nie".

Cytat:

Napisał panna spod latarni
Te problemy wcale nie są płaskie, a ty opisałaś je tak... po prostu i bez specjalnych emocji.
Wolałabym żeby było 2 razy krótsze, a napisane z sercem.

Jakbym już gdzieś to widziała Tuśko.
Fotostory zaczynało się wyśmienicie. Ale zdaje się, że to był pierwszy i ostatni odcinek. A szkoda..

Benny Hill 27.03.2008 14:07

Poprzyczepiam się ^^
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^
Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była.
A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd :) I miała nastoletnią córkę!
Zdaje mi się, że robisz to FS nieprzemyślanie, tak tylko żeby zawrzeć interesujące Cię wątki(modelka!, Alkohol, bieda itd).
Nie podoba mi się główna bohaterka. Brzydka jest strasznie :P Może jestem płytka, ale jak bohater urodziwy, albo choć uroczy ^^ Od razu milej się czyta xD
Szkoda też, że mogę skomentować tylko pierwszy, i zapewne ost. odcinek :]
Podobają mi się zdjęcia ^^ Dobrze wykonane, ciekawe.

Pozdrowienia, Benny :*

cherryalex 27.03.2008 20:59

Zrobię nowy odcinek, bardzo przepraszam, ale miałam reinstalację komputera, później poszedł do informatyka i przez dłuższy czas go nie miałam, był tylko laptop :/ Na szczęście skopiowałam pliki z zapisami gry. Dziękuję za komentarze, dzięki nim wiem co mam poprawić :)
[QUOTE=Benny Hill]
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^
Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była.
A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd :) I miała nastoletnią córkę!

QUOTE]
Mi chodziło o to, że ta matka zmarła kiedy nastolatka była jeszcze małą dziewczynką, ale nie udało mi się tego ująć za co bardzo przepraszam... :| Zostawiła pieniądze, ale przecież wiadomo, że jak jej dzieci są niepełnoletnie, to nie mają do konta dostępu. A to, że szybko przepił, no cóż zdarza się :D
Chciałam na zdjęciach przedstawić, że dzieci już nie wytrzymują i cierpią z powodu braku matczynej miłości. Niedługo nowy odcinek.

olliss 09.05.2008 20:07

Proszę o jak najszybze dodanie odcinka [minął miesiąc].

Koornela 11.05.2008 17:33

Cytat:

Napisał olliss
Proszę o jak najszybze dodanie odcinka [minął miesiąc].

Jaki miesiąc
patrz: luty

wredzioszka 23.05.2008 16:13

dobrze zapowiadające sie fs przepadło...ech....

niepokorna 30.06.2008 19:34

Czemu porzuciłaś to fotostory??

Całkiem fajnie się zapowiadało :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:36.