![]() |
Odp: Najgorszy z dodatków SONDA
Zwierzaki. Po pierwsze można tylko stworzyć zwierzaka, niema nowych reakcji, ze zwierzakiem można się bawić. Powinni zrobić tak jak w Historiach ze świata zwierząt że są wystawy itp. Było by już lepiej
|
eee zwierzaki śa najgorsze mi sie tak wydaje a najlepsze to??? CZas wolny i podórze
|
Cytat:
|
Abigail, bo wiesz w realnym życiu studia są zazwyczaj długie, więc to akurat jest ok
ja nie lubie zwierzaków, okropnie nudny dodatek, interacji ze zwierzakami jest okropnie mało, nie postarali się, uważam, że zwierzaki do ts1 były o niebo lepsze i bradziej dopracowane |
zwierzaki najgorsze(z trudem to mowie bo kocham zwierzenta
|
Myślę, że Własny Biznes, bo choć obiektów dużo dochodzi, to jednak tych sklepów zbyt często się nie robi, więcej to simoleonów zabiera niż przynosi.
|
Mnie bardzo szybko się znudziły zwierzaki. :P
|
Na Studiach najgorszy. Bardzo szybko się nudzi i zgadzam się co do tego, że studia są za długie.
|
Zwierzaki. Każdy chyba wie, dlaczego.
|
Nie lubię Studiów. To wszystko za długo trwa, a zabawa w takim "nieodpicowanym" (wiem, że można go wyremontować odpowiednio do swoich potrzeb, ale i tak jest tam mało miejsca...) akademiku wiąże się tylko z zaspokajaniem potrzeb sima i z nauką... No i tak w kółko. Oszaleć można.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:38. |