TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom "Drewniany smok" by Tiunivell (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41744)

Origáme 18.02.2008 19:22

Odp: Dom "Drewniany smok" by Tiunivell

Dach nie jest właśnie od tego stylu on jest używany w górach a te czerwone i ten taki brązowy jest z tego stylu azjatyckiego
Pozdr.:)

Tiunivell 18.02.2008 20:12

Nie prawda <3 <3

Origáme 18.02.2008 20:36

A właśnie że tak właśnie ( :D:D:D ) wejdź w góry i zobaczysz że większość tak ma ( bynajmniej u mnie )
Pozdr.:)

Tiunivell 19.02.2008 09:32

Jak pojadę na wakacje simami to zobaczę :)

Matrax 19.02.2008 21:23

Jedyne moje zastrzeżenie to ten stół, nie za bardzo tam pasuje za żółty jest. Ale tak to pomysł fajny. Bardzo podoba mi się ogród. 9.5/10

Fáëlivrin 19.02.2008 21:44

Widok z przodu robi całkiem niezłe wrażenie, ale dach nad wejściem wydaje mi się nieco za duży i za masywny.
Wiele roślin, ładnie oświetlone wejście, kamienna ścieżka bardzo pasują do całokształtu.
Przedsionek jest strasznie mały, ale w sumie jest tylko fragmentem przejściowym w domu, więc jego rozmiar nie ma wielkiej różnicy.
Kuchnia jest całkiem ładna, ale osobiście użyła bym w wypadku lodówki innego odcienia brązu.
Łazienka też ładna, ale nie pasują mi tu lampy, a przynajmniej ich kolor.
"Pokój służący do spożywania posiłków i picia herbaty" niewielki, ale bardzo pasuje do klimatu tego domu. Jest w miarę przestrzenny i ładnie urządzony.
Sypialnia ciepła, utrzymana w stylu azjatyckim. Obraz z czaplą jest dopełnieniem efektu całkowitego.
Nie podoba mi się pokój wypoczynkowy. Zupełnie niepraktyczny. Wygląda ładnie, ale stolik nie pasuje.
Z tyłu dom jest bardzo ładny. Szczególnie altanka i studnia życzeń, otoczone taką ilością roślinności.
Daję 8/10 za całokształt.
Pozdr.

Tiunivell 19.02.2008 22:27

To nie studnia życzeń, tylko jakaś kapliczka azjatycka :)
Dziękuję za długą opinię :D

goocha 20.02.2008 12:58

Moim zdanie za pusto .Przydały by się dywany.A na dworze za dużo roślin. Stawiam 7,5/10

Tiunivell 20.02.2008 13:11

Dywany nie pasują w ogóle to tego typu domku o.O Chyba, że tzw. maty bambusowe, a takowych w internecie nie znalazłam (chociaż jestem pewna, że są).
Dzięki za komentarz :)

luja 20.02.2008 13:25

Udało Ci się utrzymać azjatycki klimat, który bardzo lubię. Z chęcią sama bym w nim zamieszkała. Starałam się znależć coś co mi nie pasuje(taka moje natura, bo wg mnie nic nie może być idealne), ale nic nie znalazłam. Powiem tyle, że od każdej reguły są wyjątki i Ty nim jesteś.
Jeszcze raz bardzo ładnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:23.