![]() |
Odp: Dom rodziny Truskawka - Pierwszy dom by kotek23
Domek jak na pierwszy to nawet przyzwoity, ale:
-obraz nad sedesem? nie najlepszy pomysł -w którymś z pokoi były kwiatki w donnicy (te fioletowe) wg. mnie nadają się one tylko na podwórko -tak jak reszta wspominała- za dużo przestrzeni -za dużo szarości co powoduje, że dom jest smutny. Mam nadzieję, że moje uwagi się do czegoś przydadzą. Pozdrawiam :)) |
Źle fotografujesz, nie wiem czy to przez pośpiech, czy przez coo? np. ostatnie zdjęcie w łazience - co ono pokazuje, albo wejście do salonu... też bez sensu z fotografowane. Ale nie będe się czepiała zdjęć, tylko domku, no więc... bezsensu jest ten obrazek nad klopem [że tak się wyrażę], kwiatki w łazience też mi jakoś nie pasują, kuchnia też bez "tego czegoś", najlepszy jest chyba pokój nastolatki... A tak to raczej kiepsko, ale rozumiem, że to twój pierwszy domek... rozumiem ;pp
|
pusto pusto pusto 6/10
|
Zrobiłaś podobny błąd jak ja przy pierwszym domku, czyli postawiłaś dużą bryłę i dlatego chyba wewnątrz te pomieszczenia się takie duże i pustawe wydają, ale domek jest ogólnie ładny :) z wyjątkiem tego różowego pokoju :/ więc ogólnie dam Ci 8/10
|
Pustooo. :) Za mało elementów ozdobnych 5/10
|
Dom jest o dużo za duży. Kolory nie przypadły mi do gustu.
Ocena: 6/10 pozdrawiam: kubuss |
Bryła niezbyt ciekawa, za duża. Wnętrza są, bez obrazy, paskudne. Za pusto, na ścianach nic nie ma. Odnoszę wrażenie, że w tym domu nikt nie mieszka.
Tak więc, proponowałabym Ci budować mniejsze domy, mniejsze pokoje, dawać więcej rzeczy, ale z umiarem, aby stworzyć przytulny klimat. Ocena: 4/10 Lecz to tylko moje zdanie. :) |
Lubię te różowe mebelki z MS, ale rzeczywiście, jak ktoś już zauważył, mocno przesadziałaś z różem.
Pomieszczenia są za duże, przez co wydają się strasznie puste. Nie rozumiem, po co odgradzałaś półściankami jedną samotną kanapę? Łazienka wygląda na niedokonczoną. I ogródek jest fatalny. Jeżeli robisz taką mocno zieloną trawę, to mogłabyś jakoś ten dom odgrodzić od otoczenia, by nie rzucało się to tak w oczy. Ogólna ocena 3/10. |
Nie podoba mi się. Ocena 3/10
pozdrawiam: kubuss |
mi się bardzo podoba ja stawiam 10/1- :laugh: ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15. |