![]() |
Odp: Simki by Numenessa ;d
Niestety mi się nie podobają...
|
Dziękuje za oceny ;*. Nowa Simka już w drodze ;)
|
Nowa Simka: Klara:
http://img296.imageshack.us/img296/1...54e01b9lc4.jpg http://img510.imageshack.us/img510/3...54e01c3mo1.jpg PORYWAM! [DOWNALD] Kiedy ją pobierzecie, możecie zobaczyć na jej nosie malutki garbek - to efekt po bójce z mężem xD. EDIT: Taka trochę maxisowa mi się wydaje EDIT2: Dodatki <śmiech>: Włosy: Raonsims Skin: ModTheSims2 Błyszczyk: Maxis Oczy: ModTheSims2 Ubranie: ModTheSims2 Eyeliner: Tam gdzie nie ma hiperłącza, znaczy, że nie pamiętam, gdzie ściągnęłam dodatki :) Puder, cień do powiek: ModTheSims2 (Razem z Simką)Simka by Vanillia |
Śliczna !! Tylko ten nosek ma taki jakiś zadarty... ;p
|
|
Klara - wcale nie jest taka maxisowa, wg mnie wygląda ok. Bardzo ładna. Ale nie mogę jej poderwać :[ rapidshare nie chcę mi się załadować.
Madeline - też jest ładna, ale gdyby miała inną fryzurę, jakąś taką bardziej dopasowaną do twarzy, wyglądała by jeszcze ładniej. |
Może rzeczywiście, do Madeline ta fryzura nie pasuje. Potem ją zmienię, bo na tym komputerze nie mam tej simki ; ). Proszę o komentarze, tak w nawiasie.
|
To ktoś jeszcze skomentuje ;p?
(przepraszam za post pod postem) |
Klara i Madelin są nawet ładne :]
|
Vanessa jakaś ... zmutowana jest o.O
Yoshimo lepsza o niebo <3 Hannah: brakuje zdj twarzy, dlatego znosna ;p xD Fabia: co ona ma na twarzy?! i te brwi straszne są. Rysy ma fajniutkie, ale oczy są za szeroko rozstawione. Klara: za duze oczy! Madeline: podoba mi się, bo ma fajne imię ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |