TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41802)

Matrax 21.02.2008 12:24

Odp: Pierwszy domek

Raczej zbieg okoliczności bo robiłem ten domek po obejrzeniu kilku tutoriali na youtubie;p A tak przy okazji to nie wiecie jak oni robią te filmiki jak tworzą tak szybko domki, chyba wiecie o co chodzi? Wystarczy wejść na youtube i wpisać building house.

Chatoyant 21.02.2008 13:54

Zewnątrz wygląda ładnie, jest bajorko, jest basen i jest pomost. Bardzo mi sie podoba :smirk:
Kuchnia jest zbyt pusta, kto to słyszał żeby mikrofalówki itp. nie mieć? ;P Ale ładnie wygląda.
Jadalnia a raczej mały stoliczek z krzesłami. Jest ładna :D
Salon podoba mi sie a zwłaszcza pomysł z tymi oknami, sama w jednym z domków mam tak zrobione :smirk: nie pasuje mi ta podłoga i sofa z fotelami.
Sypialnia jest mała i pusta tylko łóżko i szafa. Podłoga i ta tapeta ( czy co to tam jest) nie pasuje mi tu. Mogło być lepiej...
Taras hmmm no taki zwykły tarasik :smirk:
Piwnica jest fajnie zrobiona.
Podoba mi się. 8/10 :smirk:

kama_kizia 21.02.2008 15:38

[QUOTE=Matrax]Wchodzisz w link pt."Domek" następnie klikasz free, i czekasz bodajże 0.7min (42s), potem wpisujesz kod z obrazka i klikasz download.

Bardzo ci dziekuję za to wytłumaczenie, bo ja nigdy nie umiałam robić fajnych domków, bo nie wiedziałam jak się ściąga dodatki, a teraz już mam ten domek i jestem ci bardzo wdzięczna że mi to wytłumaczyłeś. wielkie dzięki jeszcze raz :* no i gratulacje za taki talent:)

A jaki dodatek jeszcze muszę mieć aby mieć ten domek w grze?? ja mam tylko the sims 2.

Matrax 22.02.2008 00:30

Najlepiej to wklep domek do gry, a jeżeli nie masz jakiś dodatków to po prosstu element domku się nie pojawi. Więc to czego nie będzie zrób wzorując się na mnie chyba że wolisz po swojemu. To chyba najlepsze wyjście bo jak powiedziałem wcześniej mam wszystkie dodatki i nie wiem które dokładnie są potrzebne ;/ Mam nadzieje że sobie poradzisz;p

Gratka95 22.02.2008 08:17

Super :)) hih :)

olka1995 14.03.2008 17:19

super domek!!! 10/10 Z chęciom bym go pobrała tylko nie wiem jak:( proszę pomóżcie mi!!!

lithium 14.03.2008 21:07

stronę wstecz masz wytłumaczone....

CaroLciaAa 15.03.2008 21:45

Bardzo ciekawa bryła :D We wnątrz również jest miło i przytulnie. Jak na pierwszy domek to rewalacyjnie ;) Pozdrawiam :* 10./10

Origáme 15.03.2008 22:09

Bardzo ładny
Pozdr.:)

Nacia xP :) 06.06.2008 08:23

Bryła mi się nie podoba ... Za dużo okien na parterze ! Ja bym nie chciała mieszkać w takim domu co ma 1500 okien ... (nie liczyłam to tylko tak powiedziane)
7/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30.