![]() |
Odp: Przypadek:Duch
Lorena mam tak samo, też nie lubię duchów i nagrobki odrazu kasuję... Miisiia13 chmm dobra teoria, rzeczywiście tak może być ;)
|
ech... tez nie cierpie nagrobkow... a szczegolnie odglosowa wydawanych przez duchy i ich psikusow... brrrr...
|
Ja zawsze buduję cmentarz na parceli publicznej. I tam nigdy nie pojawił sie duch.
|
A mnie nigdy nic nie zrobił duch O.O
|
U mnie nie robią nic specjalnego.Zazwyczaj włączają telewizory i radia,wyżerają żarcie z lodówki i robią miny.Czasem też staną nad jakimś przedmiotem i zaczynają ryczeć -.o''
|
misia to nie prawda bo jak Moritmer umarł ze starosci to mi sie włączał telewizor a on nie umarł od prażenia prądem ;[
|
ja też nienawidzę duchów w simsach i nagroibki kasuje
|
Mnie przestraszył na śmierć -.-, głupi... czerwony był ten duch xd
|
Jak np. weszłam se w rodzinkę Widmo to duchy grały na cymbałkach,wyżerały jedzenie z lodówki,bawiły się misiem(nie pamiętam ale chyba głowę mu obracały) no i ogólnie takie różne inne rzeczy jak tu piszą ;D
|
Cytat:
Tylko duch wszedł do tego misia i miś zaczął lewitować. W jednej rodzince duch psa ciągle kopie dołki. Jak właściciel koło niego stanął to pokazywał, że nie może przejść a psa się nie bał. Wywnioskowałam z tego, że duchy zwierząt nie straszą, ale jak widać błędnie :O Tak samo też nie cierpię cmentarzy w ogródkach i ściągnęłam sobie cmentarze jako parcele publiczne - jeden dla Simów i jeden dla zwierząt ("Smętarz dla zwierzaków" ;P ) |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:08. |