TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ah , Ci sąsiedzi :/ (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41832)

Kab Hun 18.03.2010 10:15

Odp: Ah , Ci sąsiedzi :/

Ten temat należy do gatunku wiecznie aktualnych, bo przecież każdy może, niezależnie od czasu, wyrazić swoją opinię o sąsiadach z TS1... ;]
Ja nic specjalnie do nich nie mam. Zawsze, gdy mnie przychodzą powitać po przeprowadzce to ich wypraszam - jak będę chciał towarzystwa, to zadzwonię. Jednak do szewskiej pasji doprowadzają mnie bezpańskie psy i koty. Rozłażą się po całej parceli, szczają i srają gdzie się tylko da (w tym drugim przypadku jest gorzej ze sprzątaniem, bo kupę ciężko na tej trawie znaleźć), w wyniku czego nastrój potrafi spaść o dwie kreski, bo potrzeba pokoju jest cała czerwona. Nie wiem dokładnie, czy to w 'Zwierzakch, czy w 'Gwieździe' doszło, ale dziękuję Bogu za ten znak 'Przybłędom dziękujemy' - bez niego psychicznie bym nie wyrobił...

Master of Disaster 24.08.2010 22:26

@Mirells ten znak "Przybłędom dziękujemy" dochodzi chyba w dodatku Abrakadabra, zawsze go używam. A co do sąsiadów - znośni są, a do Ćwirów mam sentyment, choć rzadko nimi gram. Zwykle, jak odwiedzają mnie po wprowadzeniu, witam ich, a zaraz potem wypraszam.

.mirror 25.08.2010 12:36

Znak 'Przybłędom dziękujemy' pojawia się w Zwierzakach ;)

Ja Ćwirów zawsze wypraszam, kiedy przychodzą się przywitać :P W pewnym momencie chciałam nawet ich wyprowadzić i skasować, ale stwierdziłam, że trochę mi ich będzie szkoda... :P

Kamis 25.08.2010 17:22

O nie wiedziałam o tym znaku, gdzie mogę go znaleźć? :D
Do sąsiadów nic nie mam, bo mnie i tak nie odwiedzają :(
Ale te koty i psy.. :(

.mirror 25.08.2010 17:35

@up: Jest w dekoracjach ;P

Master of Disaster 25.08.2010 18:22

Chyba faktycznie ten znak pojawia się w Zwierzakach, co i zwierzaki pojawiają się w Zwierzakach; znajduje się w dekoracjach, w tym plusiku.

Ale wracając do sąsiadów, to rzadko mnie odwiedzają, a jeśli to robią, to i tak ich olewam, chyba, że to Ćwirowie :D. Ponieważ mam wszystkie dodatki, to jak moim Simom brakuje towarzystwa, wysyłam ich na Starówkę, do okolicy Randkowej, dzielnicy showbiznesu, albo Abrakadabrowa. Raz tylko odwiedził mnie sąsiad i nie chciał wyjść, cham jeden. Tak mnie wkurzył, że zamknęłam go w pokoiku 2x2 i umarł z głodu...

kotecek 25.08.2010 20:01

Cytat:

Napisał KathySelden (Post 1294015)
Chyba faktycznie ten znak pojawia się w Zwierzakach, co i zwierzaki pojawiają się w Zwierzakach; znajduje się w dekoracjach, w tym plusiku.

Ale wracając do sąsiadów, to rzadko mnie odwiedzają, a jeśli to robią, to i tak ich olewam, chyba, że to Ćwirowie :D. Ponieważ mam wszystkie dodatki, to jak moim Simom brakuje towarzystwa, wysyłam ich na Starówkę, do okolicy Randkowej, dzielnicy showbiznesu, albo Abrakadabrowa. Raz tylko odwiedził mnie sąsiad i nie chciał wyjść, cham jeden. Tak mnie wkurzył, że zamknęłam go w pokoiku 2x2 i umarł z głodu...

Biedny sąsiad :D

Ja swoich też olewam, a jak mi za nimi tęskno to mam przywoływacz sąsiadów :)

Avantys Impremia 20.10.2010 12:50

Tak trochę. Czasami się przydaję w karierze, a czasami są niemożliwie wnerwiający

miłośniczka zwierząt 11.07.2011 19:50

Tak sąsiedzi są czasami naprawdę wkurzający ale, przydają się do kariery. Ostatnio bardzo wkurzała mnie majka ćwir ciągle przyłaziła do moich simów a jakiś czas temu zaczął przychodzić do moich simów Jan Nowak.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:32.