![]() |
Odp: Dom Rodziny Biedronka by kotek23
Chociaż jedej osobie podobają się kolorki domku :)
Czekam na dalasze ocenki :) |
Brzydki
Pozdr.:) |
Mnie też się nie podoba... będę szczera, najładniejsza w domu jest ta sofka (?) w hallu... Dom nie jest brzydki, tylko taki zwykły. Po prostu. Moja ocena? Hmm... 4/10.
|
nie podobają mi się barwy domu z zewnątrz, w środku jest w miarę fajnie :) 8/10
|
Domek nie najgorszy...Jednak jest w nim trochę pusto, przydałoby się więcej obrazów i dywanów. Pokój Petera to totalna porażka. Kolory ścian są takie jednolite przydałoby się bardziej kolorowe :))) 6/10
|
Nie chce mi się pisać. Dom taki nijaki :P Za pusto.
Ocena: 8/10 pozdrawiam: kubuss |
Ten dom jest lepszy od Twojego poprzedniego, lecz dalej na niektórych ścianach jest pusto. I jak mówili poprzednicy, nie potrzebnie dałaś dwa kolory tynku. :)
Aha, ogród jest troszkę za pusty. Ocena: 7/10 |
Plusy i mnusy:
PLUSY: + Ciekawa bryła + Samochód + Ogród + Sypialnia Minusy: - Pustka w salonie i kuchnii :O - Wymieszakny tynk z cegłą - Kolor dachu Ocena końcowa: 5/10 A takie nijakie były kolory ścian w salonie |
Dziękuje za ocenki.
Na razie nowego domku nie będzie, ponieważ nie mam pomysłu na bryłe i umeblowanie. Ale jak tylko zaczne jakiś tworzyć, to spróbuje zastosować się do Waszych rad. Zapraszam do dalszego komentowania. |
Właściwie jest OK.
Budzi we mnie zastrzeżenia tylko jadalnia otoczona półściankami - wg mnie niepotrzebnie. Ale uważam, że domek ma ciekawą bryłę i jest przytulnie urządzony. Ogółem 8,5/10 Wesołych świąt |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:15. |