![]() |
Odp: Dżin
Selena, mówiłas (pisałaś(, że masz dzina na kod. Mogłabyś go podac ?
Do mnie cyganka z dzinem za nic nie chce przyjsc. No chamskie te cyganki normalnie xDD |
A u mnie przyszła dopiero po tygodniu! :(( :(( NAPRAWDE
|
czy ktoś może podać ten kod na lampe?
|
boolProp testingCheatsEnabled true (wpisać w otoczeniu!) Potem kliknąć z Shiftem na sima i tam będzie spawn... i któraś tam opcja chyba lamp jin i mamy lampę.
|
A ja właściwie już chyba 3 razy miałam lampę, ale nie wiedziałam, że trzeba mieć zapełniony ten drugi pasek. Bo ja stworzyłam simkę, grałam nią przez jakieś 1,5 godziny(naszej) i dostałam lampę;P
|
Jest jakiś kod na tą cyganke z dżinem? Bo mam simów mają wszystko jak trzeba a cyganki nie ma....
POMOCY jak znacie ten kod podajcie Plisss... |
boolProp testingCheatsEnabled true klikasz z Shiftem na sima i potem klikasz dalej chyba z dwa a razy, a potem pisze Genie Lamp klikasz i masz.
|
hm mi ostatnio kilka razy pod rząd przychodziła do kolejnych rodzin, którymi grałam i teraz znowu cisza
lol jak się skrada XD |
Dzisiaj przyszła do mnie cyganka, ta lampa to nic specjalnego, kilka życzeń i to takie beznadziejne i nie potrzebne. Sprzedałam ją...
|
Cytat:
Z z powyższym postem zgadzam się. Nic się nie dzieję szczególnego. A kaskę można równie dobrze wziąść z kodów i studni życzeń. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:03. |