![]() |
Odp: Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń
kurde oceniajcie ;d;d;d;d;d;
|
"kurde oceniam ;d;d;d;d;d" :
Nie podoba mi się sypialnia - to łóżko wygląda jak kupa szmat! Reszta nawet ładna, ale nie podoba mi się też dom z zewnątrz (czyli bryła)... I niektóre pomieszczenia są tak małe, że kamera ci się nie mieściła :) Całość? 7/10... ale jestem łaskawa, he! |
Nie podoba mi się salon i sypialnia 6/10
|
spox xD
Zobaczymy jak ty coś wybudujesz Bakalia .. bo narazie żadnej pracy twojej nie zaobaczylam abyś mogła krytykowac ;/ lol |
Gratka95, to trzeba coś wybudowac, żeby krytykować? ;> Dziwnie się zachowujesz...
|
Aby krytykować nie trzeba budować.
Te bardzo mądre słowa pochodzą z mojej głowy :D (ale wymyśliłam!)... Ale jak ktoś nie umie przyjmować krytyki - jak ty - i od razu wyskakuje ze zjadliwymi komentarzmi typu "Pokaż, co ty wybudujesz! No dalej, na pewno nie będzie takie piękne jak moje" to nie moja wina. Zachowujesz się jak małe dziecko ;) tak sądzę po tamtej wypowiedzi... |
Może i źle to sformułowałam ...;/;/ Nie zachowuje sie jak jakies niedorozwiniete dziecko jak cos do rzeczy by miało przyjsc ...;/ nie zachowuje sie dziwnie xd wkórza mnie to poprostu że niektóre osoby sie tak zachowuja i tak krytykują jak gdyby myślały ze robią domy cód miód .. miałam dzisiaj zły dzien nie moja wyna ze tak zareagowałm ...;p peszek
|
Mi się bardzo podoba.9,9/10.
|
No dobra, Gratko, wybaczam ci łaskawie xD (żart)... A sama zabieram się za budowę domku do oceny. Za niedługo może będzie na forum ;)
|
nie no jesli cie to urazilo a w to wątpie to nie musisz specjalne robic z powodu mnie domku xD eheh ;p Chyba ze z własnej woli sie zdecydowłaś ;p pozdr. dla wszytskich co mnie skrytykowali i dali pozytywne oceny xD eheh ;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:19. |