![]() |
Odp: Jak odkryć hobby sima?
A ja mam mały problem, grę restartowałam etc.
Otóż nie mogłam znaleĽć u sima wrodzonego hobby. Wszystko po kolei testowałam i nic. 1 raz mi się tak zdarza, zawsze każdy swoje miał O_o http://img115.imageshack.us/img115/3568/ggip0.jpg |
Falconchan, może nasze simy s± tak beznadziejne, że nie posiadaj± żadnego talentu? Haha :D Z jednym simem mam identyczny przypadek.
|
HMMM... A może sama go czym¶ zainteresuj... Ja robię tak, że sama daje im hobby... Jednym daje to drugim to...Nie obchodzi mnie to, że pod¶wietli im się na biało.
|
Cytat:
Jednak i tak dziwny z niego przypadek, dlatego pomy¶lałam ze napiszę o tym. Helena ma racje, może z niego beznadziejny przypadek jest XD |
Entuzjazm wobec hobby
Niewiem czy taki tmat już był ale trudno. Dzisiaj zainstalowałam CW i niewiem w jaki sposób zobaczyć jakie jest ulubione hobby sima to co jest o¶wietlone. Próbowałam tych czynno¶ci od których zależy znajomo¶ć wobec danych hobby i nadal się nie pod¶wietla. Od czego to zależy ?
|
Odp: Entuzjazm wobec hobby
A próbowała¶ wszystkich przedmiotów, które wpływaj± na jakie¶ hobby (tzn. naprawianie czego¶ - majsterkowanie, łapanie owadów - natura, gry komputerowe -gry itp.)?
Musisz spróbować wszystkich rzeczy, żeby co¶ się pod¶wietliło. |
Cytat:
|
Mozę to jaki¶ bł±d w grze mi się zawsze pod¶wietla jak próbuje:)Nie umiem ci pomóc.
|
Moze masz cos nie odpowiedniego sciagniete i to jest bład w grze.
|
¦ci±gnij łatkę. Chyba naprawia ten bł±d.
Kolorowo-witaj na forum! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:49. |