TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42446)

nelciagroch 03.05.2008 08:49

Odp: Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie

mama mojej koleznaki gra w simsy a ma 32 lata;]

tenebres 03.05.2008 13:08

Najstarsza? Ja... Uh, moja mama zna sie tylko na Naszej Klasie, a tato jak gra w coś, to tylko w Wiedźminy i inne takie xd (chociaż Wiedźmin jest ok)

Kati_Simka 03.05.2008 23:45

Moja ciocia, 36lat.

Kamilka1993 - super sygnaturka ;) super anime ^^

cerastes 25.09.2008 10:46

Ciekawy temat , dopiero teraz na niego trafiłam ..... Ja lubię sobie pograć w simsy a poza tym nałogowo ściągam dodatki z internetu . Dawno już pożegnałam się z nastoletnim wiekiem , ale na razie wieku nie zdradzę .... :) Jako ciekawostkę dodam , że moja ciocia , która ma 68 lat ( ! ) przychodząc z wizytą - wiernie kibicuje mojej grze ! Rozpoznaje rodziny , zapamiętuje wydarzenia a nawet uparcie usiłuje wpłynąć na fabułę gry , którą wcześniej planuję . :D

Flavour 25.09.2008 11:05

moja mama grała w simsy, miała wtedy 34 lata, to było rok temu, teraz miala awans i woli odpocząć w łóżku przed TV.

montaru 27.09.2008 10:47

Moja kuzynka(10lat) gra w ts2 i ona... tzn. w ogóle nie umie w to grać! Nie patrzy co simowi potrzeba tylko gra jak chce, i jej sim ciągle jest markotny i do dupy(sorki ;P)tzn. humor ma do dupy. Albo też nie patrzy na apiracje, tylko gra jak chce!
Mnie to tak strasznie wkurza! Raz myślałam że ją zabiję ;D Na serio to mnie ... najstraszniej na świecie wkurza! Matko święta! Jak gram w simsy to od razu mi się moja kuzynka przypomina ;D Sposób w jaki gra moja kuzynka jest bez sensu.

blakistoni 27.09.2008 10:56

Najstarsza osoba..?
To chyba moja kuzynka (21),sama ją wciągnęłam,ale ona gra raz/dwa razy w tygodniu,nie jest super fanką,ale uwielbia tworzyć simki a"la Paris Hilton, i inne takie gwiazdy xD

Montaru - każdy gra,jak chce ;D

Milou 27.09.2008 10:57

Hmmm....chyba moja kuzynka ma 20 pare latek. Nie ma u siebie na kompie simów, ale jak przejeżdża w odwiedziny to chętnie sobie gra.

Pani_Snejp 27.09.2008 11:08

Jedyna gram w simsy ._. przerażające ._.

dareczka84 27.09.2008 11:45

mam 24 lata i gram, a najbardziej bawią mnie teorie znudzonych szesnastolatek które wprowadziłyby podział komu grać wypada a komu nie :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:26.