![]() |
Odp: Mój pierwszy domek by fortuna94
Cytat:
No to "totalnie" Ci współczuje, cokolwiek to znaczy. Czepiam się nie Twojego gustu, ale sposobu w jaki wyrażasz krytykę. No ale zeby to pojąc trzeba umiec czytac ze zrozumieniem :P Totalnie. |
Bryła ładna, ale te podłogi, ściany, lampy. Gdybym mieszkała w takim domu, to by mnie odwieźli do psychiatryka i zamknęli w izolatce ;/ 1/10 (bryła Cię uratowała)
|
Cytat:
Ej! Ej! Może troszkę kultury? To, że dom ci się nie podoba, nie oznacza, że musisz wyrazić to w taki sposób. Co do domu... Te kolorki w oknach ! Super ... Wieje dobrym humorem i optymizmem. W środku pustki i lakierowane podłogi. Ale podobają mio się te wielkie kolorowe obrazki na ścianach. Dom dla sima o duszy imprezowicza. 3,5/10 |
Bryła- świetna, ale tymi dyskotekowymi lampami wszystko zepsułeś. Staraj sie dać jakieś bardziej stonowane kolory , w kazdym pokoju inna lampa, ktora oddaje charakter pomieszczenia, a nie wszedzie dyskoteka...
|
parcela publiczna to by ......
Świateł troche dużo . no ja załważyłem 2 dodatki NOCNE ŻYCIE ( wiecie dlaczego dużymi literami ) i akcesoria |
jeju .. ;/ przestańcie sie czepiać .. o ludu nawet wyrazić zdania swojego nie idzie bo już wielka obrazu tak jak gdyby was to dotyczyło ! Z równowagi cieźko mnie wyprowadzic wiec nawet nie prubujecie ;P Spadam ! i raczej sie z tego forum całkowicie wypisuje boz a bardzo mnie tu nie chcecie wiec żegnam !
|
Cytat:
Miło by Ci było jakbym skomentowała Twoją prace w podobny sposób? Zresztą to nie dotyczy tylko Ciebie (kto był równie chamski łatwo sprawdzic, wystarczy przeczytać 99% wczesniejszych komentów), po prostu Twój post najbardziej rzucał się w oczy. A Ty zamiast sie zreflektować, to nawet nie widzisz o co chodzi... :P |
? ;| o lol.. ta z pewnościa nie wiem o co kaman buhahahahahhah.A ja sie takimi postami nic se nie robie bo sama tak krytykuje a ktos moze równo jak i ja mnie skrytykowac z tym trzeba sie pogodzic . jesli nikt tego nie pojmuje to naprawde przykro mi ;(
|
Ten dom to kompletna klapa... Tu nie ma co zmieniać, to trzeba zburzyć!!!
Lepiej zacznij od początku. Życzę weny! ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:34. |