![]() |
Odp: Płatki smutku
Koleżanka obraża się o "to nie twój interes"? Śmieszne. A tak wogóle to wydaje mi się, że nie bardzo masz pomysł na to FS. No i są błędy, np. literówki... I niebardzo rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jestem na NIE.
|
No właśnie: inni zwrócili Ci na to uwagę: SPACJA po przecinkach, kropkach itd. Poza tym doszukałam się kilku literówek. Byłam normalnie zszokowana, jak przeczytałam to "a propos". Bez błędu! :)
Opis "skokowy", że to tak nazwę, jest bardzo dziwny i ciężko się czyta. @up: jeśli dobrze pamiętam, to to nie była koleżanka, ale przyjaciółka. Ja się jej nie dziwię, że się obraziła. 5/10 |
Znowu to samo?????????
Zdjęcia, zdjęcie, zdjęcia! Czy muszę powtarzać wszystko to co poprzednio? Niee?? No właśnie. Błędy interpunkcyjne. Ściany! Ufff No dobra nie chce Ci nic sugerować... Odcinek nieciekawy. Nudaaaaa! -3/10 |
Płatki smutku
Po długiej nieobecności znów wznawiam fs.Miłego czytania!
Odc.3.Stara Chata -A właściwie to na górze też jest kuchnia, także idź tam i sama zrób sobie jedzonko!-zawołała Izka i nasypała sobie do miski płatki "Dobry Dzionek".Poszłam, więc wściekła na górę.Zazwyczaj to Izka nie pozwalała mi tu przychodzić.Rozejrzałam się.Jak tu ostatni raz byłam nie było tu tak przytulnie.Po uważnym przyjrzeniu się korytarzowi, otwarłam drzwi do łazienki. -O, Łazienka niczego sobie.Umyję ręce.O boże!Ja już kompletnie jestem świniernięta.Gadam sama do siebie!-powiedziałam do siebie.W końcu umyłam te ręce i popatrzałam jeszcze raz na łazienkę.Nie w moim stylu. http://img140.imageshack.us/img140/2...153b28bwl1.jpg -Ej ty tam!Co ty tak długo jesz?!Ja idę do szkoły.Zostajesz sama!-usłyszałam głos Izki. -To idź!Mnie dzisiaj w budzie nie będzie!Tu też nie.Wyniosę się zanim skończysz lekcje!-zawołałam. -Dzięki!Nikt mi przynajmniej nie będzie truł, że ma problemy, a jak chcę się zapytać jakie to się na mnie drze! -Bo to nie twoja sprawa! -Nie moja?!To po co u mnie jesteś?!Wypad z tąd i to teraz.Natychmiast!-powiedziała wkurzona Izka.Teraz to przesadziła.Dałam jedzenie które przed chwilą wyciągnęłam do lodówki i wybiegłam z domu Izki.Rzuciła mi tylko:"Nara i już się tu więcej nie pokazuj!"Jak ona mogła?! http://img383.imageshack.us/img383/6...553b2a1dl5.jpg Kiedy wybiegłam z domu Izki pomyślałam, że ucieknę z miasta.I tak też zrobiłam.Jednak to było trochę głupie z mojej strony, bo gdzie ja teraz pójdę.Jednak na jakimś starym dworcu kolejowym znalazłam strą opuszczoną chatkę.Było już ciemno, więc nie zastanawiając się długo pobiegłam do niej. http://img185.imageshack.us/img185/6...d503705rs7.jpg Chatka no jak chatka.Stara, zniszczona.Ale tylko z zewnątrz.Bo tak to była nawet niezła.To znaczy niezła, w środku.Można by powiedzieć, że było nowoczesna.Zbadałam czy nie ma kogoś w środku.Nikogo nie było.Troszkę się bałam, bo dzielnica była dziwna.Nagle poczułam jakąś zimną rękę na moim ramieniu.Przeszedł mnie dreszcz. http://img161.imageshack.us/img161/3...953b278jq1.jpg |
Po przeczytaniu tego czuję się jak bym oglądała Modę na Sukces, każdy chyba wie jakie to nudne nie?Więc tak za często się powtarzasz i robisz za dużo błędów, przykro mi ale moja ocena jest niska.
|
wszystko do kitu...Ciągle robisz te same błędy...Niezwróciłaś uwagi na to,że zdjęcia są brzydkiej jakości...
|
Oj nie zachwyca... nie zachwyca ... popracuj nad zdjęciami, staraj się nie 'uwieczniać' na nich nieba ...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Trochę dziwnie... Naprawdę, coś Ci nie idzie to pisanie. Zdjęcia kiepskie (oddalenie, niebo). Ogólnie to jestem na nie.
3/10 I jeszcze jedno: Skąd wziął się berecik (czapka) na jej głowie w 1,2 i 3 zdjęciu? Gdy była na dworze, nie miała go. (O szczegóły TEż trzeba zadbać!) |
Chciałam powiedzieć, że ostatnio mam problemy z simsami i musiałam odinstalować simsy.
No, wiec postacie trochę się zmieniły.I w ogóle zmienią się miejsca akcji.I odcinki będą też dłuższe.I mam tylko cztery dodatki, bo postanowiłam, ze pogram sobie teraz tylko tymi z netu.Dzisiaj wam jeszcze przedstawię nowy wygląd postaci. |
Daj większe zdjęcia ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37. |