![]() |
Odp: Dom "Style" by: 19OlusiaSims92
O.o Czy to jest jakiś żart, prowokacja ?? Ten dom jest okropny, fuj, bleeee. Wiem że to twój pierwszy dom ale mogłaś się bardziej postarać. Ocena: -10/10
pozdrawiam: kubuss |
chyba cię coś...! Okropny ten dom... rozumiem że pierwszy, ale nie moge powiedzieć że cudo bo to pierwszy. A jak na pierwszy dom na forum to i tak ohydny. Mój pierwszy dom w simsach (w grze nie na forum!) był ładniejszy.. Ten jest ciemny i ponury i wielki. 0/10
|
Kubuss- nie poyliło ci sie przypadkiem ocenki ? ;d dałeś 10/10 .z czego wiem to chyba chciales dac moze 0,1/10 ? albo tak mialo wyjsc poprostu bo z twojego wypowiedzenia wynika ze raczej sie pomyliłaes :*
Co do mojej oceny to już napisałam .. ;/ |
Cytat:
Cytat:
|
Sheba przeczytaj dokładnie, Kubuss napisał -10. Przypatrz się... ja też na początku myślałam że to cała 10
EDIT: Przepraszam, że się powtarzam, bo to już zostało wytłumaczone :con: Nie zauważyłam :shy: |
acha. myślłam ze to myślnik :) hih.. to w takim razie przepraszam :* buziam wszytskich :) i zdzieki za powturzenie mnie :)
pozdr. od Sheby :wub: |
Łoszzzzzz jaki szum :P Jak by co dałem -10 hyhy
pozdrawiam: kubuss |
Z zewnątrz wygląda mi to na Klasztor Sióstr Betanek. A w środku Muzeum Niezwykłości i Obrzydliwości.
|
heeheh :D no a jak :) hihihi.
|
Dobra ludzie przestańcie... No szczerze to poprostu brzydki dom(moja 7-letia siorka buduje lepiej) i dajcie już dziewcyznie spokuj...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:17. |