![]() |
Odp: 'SOUND' by Sheba
bardzo ladny dom,wkoncu bez lustrzanych podlog!,jasny ,przytulny,w sypialni dalabym wlochaty dywan,moja ocena 10/10,wyrzuc z tylu dwa lezaki i bedzie ok.,
|
Ilona- tak masz racje. teraz to wszyscy(prawie) popadają w ten naług dawania szklanych podług. bez niej przynajmniej podłoga jest orginalna i nie sztuczna :)
Narysowałam nowy projekt domu wiec zabieram sie do budowania i zaprojektowania wnetrza w sims 2 . moze jeszzce dzisiaj wsadze go wiec moze bedzie jakas szansa ze go ocenicie :) pozdrawiam. ^^ Pzdr. od Sheby :wub: |
Dasz ściągnąć??9/10
|
goocha-jak juz wczesniej napisalam nie dam do sciagniecia
|
na pierwszy domek - super!
ciepło, przytulnie.. i ten pomarańczowy <333 jednak ta grządka (?) z tyłu nie bardzo mi się podoba.. 9,5/10 |
Nawet ładny. Tylko rada :P Jeżeli coś robisz z tyłu domy powiedzmy taki mini-tarasik to ogródź to,wtedy będzie ładniej wyglądało. Daję 9/10
I Pozdrawiam :D |
Całkiem, całkiem. 6/10
|
Średni.Bryła ładne wnętrze średnie,nie ma takiego hmm.... barkuje czegos :P
A ogród wybaczamy :D.Te białe ściany w srodku psuja wszystko 6/10 |
Wielkie dzięki Sheba :).
|
19OlusiaSims92 - nie zabardzo sie z tym zgadzam ;/ kazdy wie ze domów za pieknych nie robisz ale... a zreszta-ogrodów to ty w ogóle nie umisz robic wiec co pouczasz ? rozumiem ze ktoś robi pikene domy i ma do tego wprawe , ale ty ? mam akiego kogos posłuchac - nie radzacego sie z samym sobą ? wiesz tej wypowiedzi mysle ze cos sie wykosmotalo ztej namysli twojej a jesli nie to 'peszek' i tyle
Niusia42 - nie amm pojecia co mialas na mysli wyrazami 'całkiem.całkiem' no ale powiedzmy ze cos ci tam nie pasiło . ;/ prosze o uzasadnienie :) Adam1995_Winner - hihi. dziekiz a ocene :) hmm.. a czy mugłbys podac tego czegos co ni brakuje ? moze skorzystam na przyszłosc ? ;D sunny - nmzc. hihi. ktos prosi wiec odpowiadam i staram sie pomuc ile w mojej mocy :) Pozdrawiam wszytskich ^^ wasza kochana Sheba :wub: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:35. |