![]() |
Odp: Dom rodziny Wilk by kotek23
Gratuluję... twórcom dodatkóm oraz ludziom Maxisa za ładne meble i przepraszam ich bardzo, że ktoś tak paskudnie je wykorzystał. Pomieszał style i nieodpowiednio je dobrał. Mam radę. Nie zamieszczaj domku, jak porządnie nie poćwiczysz, bo na razie to czysta rzeźnia.
|
[QUOTE=Klemciaczeq][QUOTE=kotek23]Cieszę się, że większości się podoba.
Jest to chyba najlepiej oceniany mój domek. Cytat:
Kago-to-ja - Nie chcę się kłócić, ani nic, ale wydaje mi się, że mogę wystawiać domek jaki mi się tylko podoba. Widziałam gorsze domki na forum ^^ |
Z zewnątrz mimo wszystko czegoś mi brakuje, hm... może drzew? W środku mam dobre pierwsze wrażenie- wszystko do siebie pasuje, ogólnie panuje harmonia. W kuchni od razu kłuje mnie w oczy ściana- kompletnie nie pasuje i przywodzi na myśl brudne pomieszczenia. Stolik też mogłaś umieścić nieco inny, bo chociaż ten kolorystycznie jest dobrze dobrany, to mimo wszystko gryzie się z resztą. Sypialnia znowuż nie jest taka najgorsza, ale przegięłaś z kącikiem TV xD Łazienka wygląda nieco tandetnie- nienawidzę tej wanny, powinno się ją stawiać tylko w różowawych pomieszczeniach.
ogółem: 6/10 , wyżej nie mogę- przez te rzeczy, o których pisałam. Pozdrawiam, T. |
mnie sie podoba :) 8/10 lubie takie domy :)
|
nie podoba mi sie różowa kuchnia daje 7/10
|
Eeee, 4/10 ponieważ: (no i tu jako kolejna ocena opisowa :P)
*bryła nieciekawa *kolory emmm... bleee *ten domek pasuje tylko emerytce :) ale i tak nie jest chyba w jej stylu bo była aktorką i modelką, więc chyba woli większe luksusy :P Mam nadzieję, że kolejne będą lepsze :) Pozdrawiam :) |
wracając do tematu domku, jest blee. źle dobrane kolory i zero mebli z neta. fuj! 0/10
|
Rzeczywiście skromny i wiejski domek. Bardzo ładny.
|
Wy PRWAWIE wszyscy nie macie zielonego pejecia o budowaniu i urzadzaniu domków. Gdybym wiedzial jak sie wsadza te domki i zdjecia to bym wam wszystkim pokazał!
|
Prosty, bez zadziwień
....... Bryła jest ciekawa, Ogród moim zdaniem........ prawie go nie ma, Salon spodobał mi się najbardziej ze wszystkich pomieszczeń:), Przedpokój taki sobie, Kuchnia ładna, Łazienka nawet fajna I Sypialnia........też jest fajna ................. Ja tam nie powinienem się odzywać bo sam lepiej nie buduję... ........... 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27. |