TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ranczo Arystokrata [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42944)

Kleopatra VII 22.04.2008 17:57

Odp: Ranczo Arystokrata

Zgadzam sie z opinia poprzednikow. ten dom jest za duzy. Jezeli juz koniecznie chcesz taki duzy to zapełnij go przynajmniej.

Souris 14.05.2008 15:28

Szkoda Gadać 0/10, a i bez urazy ale jak ktoś będzie chciał ściągnąć ten dom, to uznam go za kompletne bezguście.

shezza 14.05.2008 18:05

Ta chatynka to porażka. ; )
Bryła w ogóle się nie klei, mam takie fajne wrażenie, że dach nad tym ala-tarasikiem zaraz spadnie i będzie dziura. Ogródek wyraźnie jest pozbawiony jakiejkolwiek inwencji, takie drzewka nasrane od niechcenia gdzie popadnie. Taaa, ta grządka to świetne urozmaicenie, naprawdę.
Wnętrze mnie przeraża. To-to nie przypomina niczego konkretnego, takie wielkie, ciemne cuś. Weź to obetnij o połowę, będzie ładnie. Tych mebli tam nadździłaś nie wiadomo po jaką cholerę, pomieszałaś wszystko ze wszystkim i wyszło mniej niż żałośnie. Przepraszam, ale jakoś nie widzi mi się połączenie dość tradycyjnych kanap z płaskim TV. A w ogóle, to mi przypomina nieudaną galerię sztuki. W każdym razie, podobna ilość obrazów.
W jadalni nie czaję tych kół ratowniczych. Zapobieganie przeciwko topieniu się w łyżce wody?
Ten wachlarzyk w kuchni wymiata.
Hall... Omg, dziewczyno, masz talent do psucia klimatu. : D Nawet by mi się spodobał ten wsiowy wystrój, gdybyś tam nie upchnęła komputera. Fail.
Sypialnie są identyczne. Te czerwone żarówy nie pasują ani trochę, jest ciemno i ponuro. Ja bym tam nie weszła sama. ; ) Autentycznie... Jak w trumnie.

Mamusiuuuuuu
Ten domek mi się nie podoba

m_l_o_d_a_s 15.05.2008 11:54

Zbyt Duży poco tyle pokoi jakbyś miała rodzinę ośmio osobowa to rozumiem

Tiunivell 15.05.2008 19:43

Nie podoba mi się. Bryła jest klockowata, w takiej bym próbowała raczej zbudować szpital czy coś w tym stylu. W środku jest pustawo, nie buduj tak dużych powierzchni, bo masz problem z jej wypełnianiem. Niektóre tapety (kuchnia, sypialnia itd.) w ogóle nie pasują do wystroju wnętrz i... jak dla mnie wyglądają nieco tandetnie. W salonie nie pasują obrazy do tego typu pokoju. Mała rada- buduj mniejsze domki na wzory starterów, a będzie łatwiej Ci je zapełnić :) Pooglądaj kilka domów na znanych stronach i popatrz jak ich autorzy dbają o dobranie kolorów, czy odpowiednich dodatków, "poprzymierzaj" kilka obrazów do ściany i wybierz ten, który będzie się prezentował najlepiej.

kasia14025 16.05.2008 13:25

krótko 1/10

velvecik94 29.05.2008 17:30

...
brzydkii...za duży

EvE 29.05.2008 19:03

sorx ale ten dom to dno ... chyba nie masz talentu do budowy domów ale szacun za odwage żeby to tu dać bu$$

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01.