![]() |
Odp: Drewniany Styl ;D by Sheba
Śliczny jest i w ogóle lubię twoje domy Shebo :). Jak dla mnie trochę za zadrzewiony. Ocenka 9/10.
|
Bardzo ładny!
Bez gadania i namyślania - 10/10 Nie wiem, jak wy to robicie, że stawiacie tyle rzeczy bez siatki. Mam jakiś kod, ale i tak nie mogę stawiać np. lampy, a obok książkę na stoliku. Chyba, że ja tego kodu nie umiem używać :P Jak ktoś mógł mi powiedzieć, co źle robię :wub: |
Nie podoba mi się :
*drzwi w środku *zegar zupełnie nie pasuje do reszty *łóżko dla mamy *szafka przy łóżku *pusta przestrzeń 7/10 |
kotek23 - juz wczesniej wyobcowałas ocene ;p a kod na to jest taki : boolProp snapobjectstogrid false
napewno zadziała ^^ pzdr. i dziekiz a ocene :* simziaba094 - Wiedziałam ze sie odegrasz...Jeśli oceniłam tak twoją parcele nei znaczy to że ty musisz moja też obrzydzić jasne ? |
Sheba- ja się nie odgrywam ;) Mam już taki charakter i zawsze mam własne zdanie. Mówię tylko co mi się nie podoba ;P
|
No.. a ja juz myslałam xD eheh ;p w takim razie zwracam chonor ;p i sorkiz a zaistniala pomyłke xD eheh ;p ja juz jestem taka tez z natury 8-)
|
bardzo ladny ale nie zachwycający 8.5/10
|
:) heeh ... dziekiza ocenke Ftopic :*
|
Całkiem ładne. 9,5/10
Skąd masz dodatki z łazienki? |
|