![]() |
Odp: Simki Lidy
No więc:
Estelle- wg mnie jest bardzo ładna i szczerze przyznam, że simowie się na pewno za nią oglądają ;) Nie jest dla mnie zbyt maxisowa, jest idealna :) Amanda- poszłaś za radami forumowiczów i powiem, że simka jest oryginalna, ale wolałam Estelle :P Ivette- urocza, delikatna, dziewczęca ;) niec dodac, nic ujac. dodalabym jej lekki usmiech na twarzy, zawsze tak robie ;) pozdrawiam :* |
Ponieważ chciałaś znać moją opinię proszę bardzo ;)
Najpierw Estelle - ogólnie b. ładna, ale potrzeba jej pewnych zmian. Za duże usta i szminka/błyszczyk za jasny, a cień do oczu powinien być ciemniejszy, granatowy, szary może? Amanda - wybacz, ale to pomyłka. Widać pewne cechy jednej z twarzy "maxisowych" i tak duże usta powiększa dodatkowo szminka (jedna z moich ulubionych z resztą :)) w złym kolorze i za jasny cień do powiek. Czasem lepiej nie podpasowywać wszystkiego kolorystycznie (rówież popełniałam ten błąd). Przypomina P. Hilton co z mojej strony nigdy nie jest komplementem. Ivette - nawet ładna, ale dolna warga jest za szeroka. Niebieski cień nie pasuje do niej, a róż za mocny. Myślę, że mocniejsze zarysowanie szczęki mogłoby jej pomóc. Ogólnie jest dobrze (pomijając Amandę), czekam na więcej :) |
Usta zmniejszyłabym o 2 kliknięcia, no i ten... cień do powiek. Reszta jest okej.
|
Dzieki wszystkim za komentarze. Wezmę sobie do serca rady Guanabanany, ale tą simkę robiłam razem z Ivette i równiez ma specyficzny typ urody (tamta miała specjalnie duże usta, małe oczy :) ta ma raczej na odwrót). Oto proszę państwa, Leila!
[img]http://i29.************/212ihqg.jpg[/img] [img]http://i29.************/2up63a1.png[/img] Czekam na oceny. |
Ta twarz ma ładną, mało maxisową, lecz nie mogę oprzeć się wrażeniu, że wygląda odrobinę... staro.
Skąd rzęsy? |
Cytat:
sama wyglądasz staro ._. *żart* rzęsy standardowo Kamikitten. |
Dałoby się jakoś podrasować to zdjęcia? Simki wiele tracą ze swej urody.
Leila ma ładne usta, lubię takie i ogólnie jest ładna. Wrażenie starości może sprawiać karnacja (to Stefana @ mts2?). Ja bym raczej powiedziała, że nadaje jej powagi. Czy włosy nie są innego koloru niż brwi? Czy mi się tylko zdaje? |
mam pytanie : co to znaczy , że simka jest maxisowa??
I jeszcze jedno : Jaki warsztat?? Chętnie bym skorzystała z niego ale nie wiem o co chodzi... ^^ |
Chyba się nikt nie obrazi jak odpowiem.
"Maxisowa" tzn. że simka została wygenerowana przez grę i nic praktycznie nie zostało zmienione. Warsztat to program, który instaluje się razem z grą. Możesz tam tworzysz simy, ubrania, makijaż itp. ale oczywiście podstawa to program graficzny. |
Włosy są raczej tego samego koloru, a karnacja rzeczywiście jest Stefana :)
Odświeżam temat, bo znowu zaczynam grę w simsy i czekajcie na nową dostawę simek ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |