![]() |
Odp: Poparzenie
Nadal są poparzenia. Zgrzał się na bieżni dodatkowo, wziął prysznic i nic... Może spróbuję jeszcze raz, jak mu higiena spadnie...
Ostatnie screeny po prysznicu: http://img217.imageshack.us/img217/8...9549f52on4.jpg http://img73.imageshack.us/img73/242...7549edfim5.jpg Edit: Czyżby zaczynało mu powoli schodzić...? |
AAA - i sobie przypomniałam, że czasami można zrobić makijaż - wtedy będzie lepiej wyglądał, a jak usuniesz makijaż to przynajmniej poparzenia piorunem u mnie zeszły :D
A Sim wygląda uroczo... Ale naprawdę frapujący problem :D |
Uroczo? Bez oparzeń, tak:). Makijaż zwykły? Tzn. rzęsy tylko?
|
Nie najlepsza będzie jakaś maska :D Np. błotna, łagodząca poparzenia...
Ale naprawdę Sim ma swój urok z tymi czerwonymi policzkami :D |
Maska błotna? Jest coś takiego w simsach?:O
|
Nie no, żart :D
Ale są takie makijaże - maski... Próbowałaś tego? Nałożyć, zaakceptować i zdjąć... Czy on ma całe ciało tak poparzone? A próbowałaś zminić karnację, jak Ci pisałam w PM? |
U mnie poparzenia schodzą błyskawicznie, jeżeli mój Sim lub Simka siedzą dużo w saunie.
Nie wiem jednak, czy efektem tego nie są gorące źródła, w których dość długo przebywali... |
Ja mam podobny problem, tyle że mojemu Simowi nie schodzi opalenizna xD W sumie to mi to nic nie przeszkadza xD
Pewnie to jakiś błąd w grze, ale niestety nie wiem jak ci pomóc :( |
Z karnacją nie próbowałam, bo nie mam w czym...
Królik, gdyby to była zwykła opalenizna też by mi to zbytnio nie przeszkadzało. Natomiast to oparzenie bdziała mi na nerwy i brzydko wygląda. Jest na całym ciele... |
WItam!! Ja mam ten sam problem i nie wiem co robić ;/ Próbowałam z bałwanem, z wodą z kranu z lemoniadą, czekoladą i nic.. Spróbuję z tą sauną i kominkiem. Jak to nie wypali to już nie wiem co robić
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:29. |