![]() |
Odp: Przyjazny Starter by Sheba
10/10
Ale mam pytanie, jak zrobiłaś zdjęcie dachu? |
Świetne połączenia dodadków z neta z maxisowskimi, przytulny, ogólnie, podoba mi się i 10/10.
|
boskie, 10/10
|
O rany, dawno mnie tu nie było i od razu trafiam na takie cudo...
Fantastyczny!! Ogromnie mi się podoba! Bryła, wnętrze, ogród - rewelacja :D Jestem na tak :) |
Ojojć :* Dzięki wszystkim ludkom ^^ Kochm was ! Bart - Są takie sufity,jesli o to ci chodzi.Można je ściągnąc z Modthesims2.com ;] to świetna stronką lecz wymaga rejestracji .Jeśli coś to wpisz w wyszukiwarce celling a sufity powinny ci sie wyświetlić. no mam nadzieje,że o to ci chodziło :DDzikaŚwinia-nice,Nice,NICE ! Dzieki :*
Pozdrawiam: Sheba |
Jak zwykle fajny domek nic dodać nic ująć i tyle. Ocena 10/10 :D
pozdrawiam: kubuss |
Ładny i skromny!! Ciepłe kolory sprawiają, że jest bardzo przytulny!! Jak dla mnie 10/10 :)
|
Nie będę gorsza, też coś powiem:D
Domek mi się bardzo, bardzo, bardzo (... 3 miliony "bardzo" później) podoba, wydaje się bardzo ciepły, przytulny. Bardzo ładna bryła, kolorystycznie też mi się podoba. W ogóle, to mówiłam Ci już, że masz talent:] Ocenę chyba znasz: 10/10! |
Dom ma klimat, bardzo schludny, przejrzysty. Wszystko ma swoje miejsce. Jednak co do diabła robi ten kwiatek w filarze? Nie rozumiem też jak można do łazienki wstawić tak duże okno?! I do tego ta żaluzja 1/2. Kompletne nieporozumienie.
Lampka ścienna nad szafkami w kuchni również nie pasuje, nie ten kształt nie ten kolor. Przyczepie się też do lampki podłogowej, która stoi za fotelem. Lepiej wyglądałaby obok a nie za. |
Proszę o dalsze oceny.
Pozdrawiam: Sheba |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:50. |