![]() |
Odp: Ikeowski Starter by BJORK
Z zewnątrz taki zwykły, 'niewidoczny'... W ogrodzie przydałoby się tylko więcej roślin. A w środku cudowny! Nie pasuje mi tylko podłoga w salonie.
|
Podoba mi się i to bardzo bardzo.
Ta tapeta w sypialnia (w pszczółki) wymiata,no i ta kaczuszka nad wanną :D 10/10 |
Ty chyba nie pobierasz dodatków z neta?
Domek ładny... IKEA. A ta babka to strasznie przypomina mi ciebie. Na serio... Twarz fryzura. 10/10 |
Nie Koornelko - pobieram bardzo mało dodatków z neta, bo wg mnie rzadko się zdarza, że są naprawdę dopracowane...
Nie mają ładnych opisów... często psują grę... Przy okazji radzę Wam porobić porządki w Downloads, żebyście wiedzieli co już jest sprawdzone i wrzucać jednocześnie jak najmniej dodatków :) Dzięki za ocenki... Aha - jeszcze chciałam napisać, że pojedynczy domek rzeczywiście nie prezentuje się zbyt rewelacyjnie, ale jak zestawisz je w osiedle to już naprawdę fajnie wygląda... Zresztą zaraz wejdę do gry i dam Wam screena :) http://i233.photobucket.com/albums/e...Screenshot.jpg Domek będzie dostępny wkrótce do pobrania ze strony www.thesims.pl Załączone animowane zasłony by Miki2207 do pobrania ze strony www.simart2.pl |
Dom ogólnie jest: mały i przytulny. To mi się podoba, natomiast nie podoba mi się to, że ludzie robią takie domy z dodatkami. Ja robie ładne domki i to jakoś bez żadnych dodatków.
Ocena:8/10 Pozdrawiam |
Odświeżam temat, bo ktoś mnie prosił o danie do pobrania, więc informuję, że już jest...
Dzieło architektury, to to raczej nie jest, ale przyjemnie się zaczynało simami grać w tym domu :) |
Pozwolę sobie się wypowiedzieć. Dzięki B, że dałaś go do pobrania! Nie bedę oceniać bo już to zrobiłem! Musiałem na kompie utworzyć folder 'Domy by Bjork'!
|
Kurdee!!!!!!
Do Twoich domów NIE MOŻNA sie przyczepić xd Zawsze są super xD 10/10 A mam pytanie: Jak to zrobiłaś , że nie masz podjazdu ,tylko ze dwa pasma na których stoi samochód. Jak to zrobić? |
Mnie sie podoba lubie IKEA :D 10/10]
Paka95p to recolor podjazdu też go mam jak chesz link to napisz do mnie. |
BJORK tak Ci dziękuje za ten download podjazdu!! :D:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:00. |